Betöltés...

BRAGUS intelligens beltéri lámpa, LED, speciális alvó üzemmóddal, 1200 mAh akkumulátor, időzítő 90 percig, USB újratölthető, ABS anyag, barna

Ár: 9.465 Ft

Meleg és állítható éjszakai fény: 3000K fényszínnel ez az éjszakai fény lágy, meleg és megnyugtató fényt bocsát ki. Ami tökéletessé teszi a szoba megvilágítását olyan módon, amely nem túl intenzív, de nem is túl homályos. A fényerőt fokozatmentesen állíthatja be, hogy a legkényelmesebb fényszintet érje el.



Automatikus leállítási időzítő: elaludtál a világítással, és automatikusan ki akarod kapcsolni, miután alvás veszi körül? Forgassa el a kijelző területét az óramutató járásával megegyező irányba (+irány), hogy 1-ről 90 percre növekedjen. Forgassa el a megjelenítési területet az óramutató járásával ellentétes irányba (- irányba) a percek csökkentése érdekében. Az időzítő memória funkcióval rendelkezik.



Sleep aid mód: a lámpa egyszerű dupla kattintásával aktiválhatja az sleep aid módot. Ebben az üzemmódban az éjszakai fény ritmikusan elkezdi beállítani fényerejét, szinkronizálva az ember légzési ritmusával. Ez elősegítheti a nyugodt és nyugodt alvást.



Hosszú akkumulátor-élettartam: ez az éjszakai lámpa készen áll arra, hogy hosszú ideig elkísérje Önt. Az akkumulátor élettartama 10-100 óra között változik, a kiválasztott fényszinttől függően.



Stílusos és csúszásmentes kialakítás: az éjszakai lámpa fából készült kialakítása nemcsak fényforrást, hanem elegáns dekorációs elemet is kínál minden szobában.



A csúszásgátló szilikon alap stabilitást biztosít, és lehetővé teszi a lámpa szinte bármilyen felületre történő elhelyezését.

Az esztétikus dizájnt és a fejlett funkciókat ötvöző éjszakai lámpa egyszerű, elegáns és intelligens módot kínál a tér megvilágítására.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "BRAGUS intelligens beltéri lámpa, LED, speciális alvó üzemmóddal, 1200 mAh akkumulátor, időzítő 90 percig, USB újratölthető, ABS anyag, barna" című hirdetést látja. (fent)