Betöltés...

Xiaomi Lámpa YEELIGHT BEDSIDE LAMP D2 (YLCT01YL)

Ár: 16.410 Ft

Modell YLCT01YL Szín fehér Méret 140 x 100 mm Szín paletta WRGB Bemeneti teljesítmény 5W Kapcsolat WiFi (802.11 b/g/n 2,4 GHz) és Bluetooth 4.2 BLE CRI Ra80 Kompatibilitás Android 4.4/iOS 9.0 vagy újabb Feszültség 100-240V-50/60Hz 0,1A Méret ? 14 cm, 9 cm magas

Éjjeli lámpa D2
Kis méretű, de sokoldalúan használható.


Könnyű használat

A Yeelight D2 éjjeli lámpa használata rendkívül egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kétszer érintse meg a be- vagy kikapcsolásához. Teljes irányítás egy kézzel...

* Aktiválja a funkciót a Yeelight alkalmazásban.
Sima vezérlés

A lámpa fényereje, színhőmérséklete és színe szabadon állítható, hogy minden helyzetben megfelelő hangulatot teremtsen:

Alvás

Állítsa be úgy az ütemezést, hogy a lámpa finoman kikapcsoljon, amíg elalszik. A D2 tökéletes a baba szobájába, aki inkább finom fényben szeretne aludni.




Olvasás
Válassza ki az olvasási módot az alkalmazásban, hogy automatikusan kiválaszthassa a szemének optimális fényintenzitást és színt.



Szabadidő
Használja a lámpát játék vagy pihenés közben. Állítsa be a fényt a megfelelő légkörhöz.



Színes, lágy és kellemes fény
A színváltó mód bekapcsolásával a lámpa automatikusan vált a különböző színek között, tökéletesen illeszkedve az esti hangulathoz.





Okosabb működés Könnyedén integrálhatja a D2 lámpát az Apple HomeKit, a Google Assistant, az Amazon Alexa, a Samsung Smart Things és a Razer Chroma termékekkel. Számos intelligens háztartási készülékkel működik, így bármilyen belső teret személyessé varázsolhat.




Még könnyebb irányítás


Gyári beállítások visszaállítása
Nyomja meg és tartsa lenyomva az ON/OFF gombot és a fényerő csúszkát 5 másodpercig, majd engedje el az automatikus színváltás után. Ekkor a lámpa automatikusan újraindul, és visszaáll a gyári beállításokra.

A dobozban Használati utasítás USB kábel

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaszoba
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Xiaomi Lámpa YEELIGHT BEDSIDE LAMP D2 (YLCT01YL)" című hirdetést látja. (fent)