Betöltés...

3 részes készlet: hosszú ujjú blúz, hosszú nadrág és organikus és modális pamut sapka - sáfrány, BabyCosy (Méret: 12-18 hónap)

Ár: 9.783 Ft

3 darabos készlet: blúz hosszú ujjú, hosszú kalap és vicces kalap tökéletes minden évszakhoz. Ez a modell lányoknak és fiúknak egyaránt alkalmas. Funkciók: - 50% - 50% modális organikus pamutból készül, GOTS tanúsítvánnyal rendelkező anyagból  - A blúz kapcsokkal záródik a vállon - Törökországban készült - Ápolási információk: mosás 40°C-on, hasonló színű ruhákkal, ne használjon fehérítőt, szárítsa automata szárítóban közepes hőmérsékleten, vasalja alacsony hőmérsékleten. A Baby Cosy Organic Wear egy Törökországban, Nyugat-Törökország égei-tengeri régiójában gyártott ruhamárka. Ezek a ruhák 100%-ban organikus pamutból készülnek – a GOTS tanúsítvánnyal rendelkező anyag lélegző és egészséges anyag a baba bőrére. A cellulózszerkezetű faszálakból készült modállal kombinált ruhákat is használnak, ami kiváló minőségű és nagyon rugalmas, idővel nagyon nagy ellenállással rendelkezik. A modális anyag meglehetősen kopásálló. Magas páraátadó tulajdonsága miatt nem okoz izzadást a testben. A modális szárazon tartja a baba bőrét, és megkönnyíti a bőr lélegzését. A BabyCosy ruhák viselése garantálja, hogy a felhasznált anyag tiszta, peszticidek vagy más vegyi anyagok nyomai nélkül.  

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babaruha
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "3 részes készlet: hosszú ujjú blúz, hosszú nadrág és organikus és modális pamut sapka - sáfrány, BabyCosy (Méret: 12-18 hónap)" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések