Betöltés...

Trike FIX V3 Pro Gyermek Tricikli - Komfort és Biztonság Egyben

Ár: 31.300 Ft

Az új Trike FIX V3 Pro nem csupán egy egyszerű gyermek tricikli. Ez egy hűséges útitárs a kalandokhoz, egy eszköz, amely a gyermekedet és téged is magával ragad! ?
? Miért válaszd a Trike FIX V3 Pro-t?
Sok gyermek tricikli van a piacon, de a Trike FIX V3 Pro valódi élményt nyújt! Azoknak a szülőknek készült, akik a legjobbat szeretnék gyermeküknek. Itt néhány ok, amiért ez a tricikli különleges:
? Moduláris kialakítás
Az egyedi moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy a triciklit a gyermeked növekedésével és változó igényeivel összhangban alakítsd. Akár a parkban sétálsz, akár hosszabb kirándulásokra indulsz, ez a tricikli veled tart! ?
? Kész bármilyen időjárásra
Az összecsukható előtető nem csak a tűző napsütésben nyújt védelmet. A váratlan esőzések sem okoznak gondot, így bátran indulhat a család a természetbe!
? Kényelem és biztonság
A nagyméretű gumikerekek és a speciális lengéscsillapító rendszer garantálja a zökkenőmentes utazást. Mindegy, hogy milyen terepen haladsz, a gyermeked mindig kényelmesen és biztonságosan ül!
? Univerzális dizájn
A klasszikus és időtlen kialakításnak köszönhetően tökéletes választás minden kislánynak és kisfiúnak egyaránt. Kiváló minőségű anyagai pedig hosszú élettartamot és strapabíró használatot garantálnak.
? Méretek és specifikációk

Teljes magasság előtetővel: 109 cm
Ülésszélesség: 27 cm
Háttámla magassága: 45 cm
Ülésmagasság a talajtól: 39 cm
Kormányszélesség: 49 cm
A kormány szélessége a kerékpár tolására: 37 cm
Gumiabroncs átmérő: 26 cm
Kosár méretei: 28,5 cm x 30 cm
Csomagolási méretek: 71 cm x 31 cm x 40,5 cm

Figyelem! A tricikli eredeti kartonpapír csomagolásban érkezik.
? Vedd meg most!
Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget! A Trike FIX V3 Pro gyermek tricikli az, amire mindig is vágytál. Kényelem, stílus és funkcionalitás egyben. Tedd boldoggá gyermeked ezzel a csodálatos ajándékkal, és élvezzétek együtt a közös pillanatokat! ?

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Trike FIX V3 Pro Gyermek Tricikli - Komfort és Biztonság Egyben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: