Betöltés...

Nagy vízszőnyeg bélyegek festéséhez 100x80 cm

Ár: 8.290 Ft




MAT XXL - a legnagyobb elérhető a piacon! Mérete 100/80 cm. A szőnyeg a leggazdagabb és legnagyobb tartozékkészletet tartalmazza, amelyben 4 jelző, 2 ecset, 10 bélyeg, egy tekercs és egy bélyegzőtartály, 6 leképezési sablon és egy tok található, amely megkönnyíti a készlet hordozását. Hajtogatás után könnyedén elvihetjük a játszótérre, a kertbe, vagy elvihetjük egy utazásra.


NEM TENGELŐ TOLL-a speciális, nem nyomkövető vízjelzők használatának köszönhetően a festés nem hordozza a szőnyeg, a ruházat, a bútorok vagy a helyiségek károsodásának kockázatát. A szőnyeggel való játék teljesen biztonságos. Csak vízre és fogantyúkra van szüksége, amelyek hajlandóak festeni.


SZÍNES, VÉGTELEN SZÓRAK - a varázsjelzőket többször is fel lehet tölteni vízzel; szárítás után a szőnyeg ismét alkalmas játékra; az élénk színek vonzzák a gyermek figyelmét és ösztönzik a festést; a szőnyeg gondosan befejezett szélekkel rendelkezik, és érdekes nyomatokkal rendelkezik; lehetővé teszi rajzok készítését a szivárvány színeiben.


A GYERMEK FEJLŐDÉSÉT HATÁSOK - a szőnyeg fejleszti a fantáziát és serkenti a kreativitást; javítja a kézügyességet; rajz, számok, betűk, formák és színek megtanulására szolgál; miközben csoportban játszik, pozitívan befolyásolja a szociális és integrációs készségeket, és megtanítja a kölcsönös együttműködést. A szőnyeghez mat és betűsablonokat csatolnak, így gyermeke kész formák alapján tanulhat meg írni. A szőnyeg könnyen tisztítható és könnyen tárolható. A szőnyeg alja vízálló.


LEÍRÁS:



    anyaga: műanyag
    életkor: 3 éves kortól
    tanúsítványok: CE, EN 71
    szőnyeg méretei (hossz / szélesség): 180/80 cm
    súlya: 0,77 kg


TARTALMA:



    vizes szőnyeg a rajzoláshoz
    6 sablon
    ügy
    10 bélyeg
    bélyegző tekercs
    2 víztartály
    2 ecset
    4 kiemelő






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Babajáték
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Nagy vízszőnyeg bélyegek festéséhez 100x80 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: