Betöltés...

Tryco ABC fa kirakó

Ár: 7.200 Ft











Ezzel az ábécés fa kirakóval gyermeked megismerkedik a betűkkel. Mindegyik betűkockának megvan a helye a táblán a táblán; a feladat az, hogy a megfelelő helyre kell őket behelyezni.

A tábla másik oldalán krétatábla található, így gyermekek a mellékelt krétával együtt kipróbálhatják az írást és rajzolást is.
 

Ajánlott korosztály: fa játékok 1-2-3 éveseknek

1 éves kortól kezd kinyílni a világ a gyerekek számára. Minden érdekli őket, mindent szeretnének megfogni, kipróbálni. Érdemes már ebben a korban is a legjobb minőségű fa játékokat beszerezni, hiszen ezek a játékok hosszú éveken keresztül tartósak maradnak. Az 1-3 éveseknek szóló fa játékok óvodás korig biztosan lekötik a kicsik figyelmét, így egyfajta hosszútávú befektetésként is tekintetsz ezekre a termékekre.



A Tryco termékei mindegyike egyedi dizájnnal rendelkezik. Minden formát és színt gonddal és szeretettel választanak ki. Ezenkívül csak prémium anyagokat használnak. Ha a gyártási folyamat végén nem 100%-ban elégedettek az eredménnyel, újra kezdik, és addig tervezik a terméket, amíg el nem érik a kívánt célt.







Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 47 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Tryco ABC fa kirakó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések