Betöltés...

Done by Deer Peekaboo kék étkészlet

Ár: 18.990 Ft

A Done by Deer Peekaboo baba étkészletet úgy tervezték, hogy felkeltse a kicsik érdeklődését. Elphee, Croco és Wally kukucskál ki innen-onnan, mókássá téve az étkezést!

Elphee, az elefánt érdekesebbé teszi a tányéron lévő falatkákat. A pohár alján Crocot, a krokodilt fedezheti fel gyermeked, ha megitta az italát. Wally, a bálna pedig a falatok felcsipegetésében segít. Tökéletes szett az első önálló étkezésekhez.

A csomag tartalmaz egy tányért, egy villát és egy kétfülű poharat; mind biztonságos szilikonból készültek. A tál, anyagának köszönhetően jobban tapad a felülethez, a villa könnyen megmarkolható, a bögrét pedig két kézzel, biztonságosan tudják a kicsik megfogni.

A tányér a babák igényeit figyelembe véve készült. A lekerekített szélek segítenek babádnak felfedezni az ételt anélkül, hogy megsérthetné magát.

A baba étkészlet tartalma mind bevizsgált termék, ami semmilyen káros anyagot nem tartalmaz. Anyaga 100% bababarát, élelmiszeripari minőségű szilikon, illetve rozsdamentes acél.

Mikrózható baba étkészlet

A szilikon puha, tartós, és hőálló anyag, ezért tökéletes babák étkezéséhez a használata.

Az étkészletből: a baba tányér és a bögre is mikrózható. -40 Celsius fokig a mélyhűtőbe tehető, és 230 Celsius fokig melegíthető.

A Done by Deer babaétkészlet mind anyagát, mind kialakítását tekintve teljesen biztonságos, ezért a hozzátáplálás kezdetétől: 6 hónapos kortól ajánljuk a használatát.

A dán Done by Deer márka letisztult, mégis játékos designjáról és innovatív termékeiről híres. Akár ajándékba, akár saját gyermekednek szánod, vidám pillanatokat garantálunk a konyhában!

Baba étkészlet ajándékba

Válaszd ezt a tartós és gyönyörű szettet babalátogatóba vagy babaváró buliba. Stílusos átlátszó, merev díszdobozban szállítjuk.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb babaholmi
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Done by Deer Peekaboo kék étkészlet" című hirdetést látja. (fent)