Betöltés...

Concord Transformer XT Pro autósülés 9-36kg - Walnut Brown

Ár: 89.990 Ft

Kinek ajánljuk?

Annak, aki hosszú évekre keres egy maximálisan biztonságos és kényelmes autósülést, amit gyermeke is szeretni fog. Sokat utazik és a mindennapokra, valamint a hosszú, hétvégi autóútra is keres terméket.
Jellemzői:
A Concord Transformer XT Pro az I/II/III súlycsoport számára alkalmas autósülés, ami 9-36 kg között ajánlott, tehát körülbelül 9 hónapos kortól 12 éves korig.
Övszerkezete önzáró csattal, egy gombnyomással rögzíthető, ami meggyorsítja a mindennapos készülődést a szülők számára. Három rétegű oldalsó védelmi elemmel kiemelkedő biztonságot teremt az autós utazások során.
Puhán párnázott kartámasza a gyermek kezének is kényelmes tartást ad út közben. Ergonomikus kialakítású ülőfelülete kényelmes kialakításának köszönhetően illeszkedik a gyermek testéhez, ami még nagyobb komfortot nyújt.
Procomfort rendszerrel ellátott, ami azt jelenti, hogy a háttámla, vagy ülés beállítása egy gombnyomással - pneumatikus gombbal beállítható. Az autósülés magassága és szélessége is állítható a gyermek méretéhez, a biztonsági övek automatikusan igazodnak ehhez a magassághoz.
Speciális, hosszú élettartamú védőberendezéssel egészült ki: az ülés egy elülső védő résszel használható, amelyen keresztül vezethető az öv. 9 hónapos kortól körülbelül 3 éves korig ezzel együtt, utána nélküle, szimplán az autó biztonsági övével bekötve ajánlott a használat.
Az isofixes csatlakozókra műanyag védő tehető, amely az autó huzatát is megvédi, és segíti a könnyebb csatlakoztatást, de nem kötelező a csatlakoztatáshoz. Twinfix rendszere egyszerűbb csatlakoztatást jelent az autó isofix pontjához, hiszen egy gombnyomással kihúzható és csatlakoztatható a rendszerhez. 
Puhán párnázott huzata egy mozdulattal levehető és mosógépben mosható, így a termék teljes mértékben higiénikusan tartható. 100%-ban megbízható, magas minőségű anyagokbólkészült.
Mérete: 45x45-55x63-82 cm


Részletek...
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Kenguru / Babahordozó
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 94 alkalommal

Baba-Mama rovaton belül a(z) "Concord Transformer XT Pro autósülés 9-36kg - Walnut Brown" című hirdetést látja. (fent)