Betöltés...

Autós bluetooth MP5 audió és videó lejátszó, kihangosító, telefontöltő + távirányító, transzmitter

Ár: 15.790 Ft

Autós bluetooth MP5 audió és videó lejátszó, kihangosító, telefontöltő + távirányító, transzmitter
Mostantól nem csak a népszerű slágereket, vagy a válogatott zenéidet hallgathatod az autódban, hanem kedvenc filmeid is megnézheted.
Helyezd a szivargyújtóba és ha nem csak a rádió műsorra vagy kíváncsi, akkor a telefonodról bluetoothon keresztül, memóriakártyáról (microSD), vagy pendriveról is használhatod.
A készülék telefonhívások kihangosítására is ideális, így ha gyakran telefonálsz vezetés közben, de ki nem állhatod a fülhallgatókat kiváltképp praktikus lesz számodra, ezentúl a mobilod töltésére is alkalmas.
A hangerő változtatásához, hívások fogadásához, bontásához és elutasításához használhatod a távirányítót, vagy a készüléken elhelyezett gombokat egyaránt.

Tulajdonságokaudió és videó lejátszátókihangosító funkciófm rádióbluetoothtávirányítóflexibilis szárú szivargyújtó csatlakozómagas érzékenységű beépített mikrofonLed-Lcd kijelző, Képernyőméret: 4,3 hüvelykUSB olvasófejhallgató csatlakozómicro SD kártya olvasóképformátumok: JPEG, GIF, PNG, BMPaudio formátumok: MP3, WMA, FLAC, AAC, DTS stb.videó formátumok: MKV, AVI, MOV, MP4, WMV stb.mérete: 115 x 82 mm

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autós bluetooth MP5 audió és videó lejátszó, kihangosító, telefontöltő + távirányító, transzmitter" című hirdetést látja. (fent)