Betöltés...

AlphaOne tolatóradar 4 szenzorral

Ár: 4.690 Ft

AlphaOne tolatóradar 4 szenzorral
Óvd meg autódat a parkolási károktól. Tolató Radart otthon is könnyen felszerelhető beüzemeltetheti. Készülék nem csak hangjelzést ad, hanem kijelzőjén láthatja a távolságot is!
Ezzel a praktikus eszközzel nemcsak könnyebbé de biztonságosabbá is válik a parkolásNagy hasznodra lesz ha szűk helyre kell beparkolnod vagy tolatnod2 szenzorral rendelkezik a tökéletes biztonság érdekébenVédelmet biztosít az olyan akadályokkal szemben, amik tolatás közben észrevehetetlenek lennénekCsökkenti a tolatási hibákból adódó balesetek és kisebb koccanások esélyétJól látható színes kijelzővel rendelkezik, amiről akár centiméter pontosan leolvashatjuk egy akadály távolságátAz akadály közelségére sűrűsödő csipogó hangjelzés is figyelmeztet
Parkolni tudni kell! Mondják sokan, de manapság már egészen más a helyzet. A modern technikának köszönhetően már bátra rábízhatjuk magunkat különböző felszerelésekre, melyek megkönnyítik az olyan hétköznapi, de nagyon fontos dolgokat, mint például a parkolás.
Nem érzed még az autót? Nem szívesen engeded, hogy más vezesse, parkoljon vele? Félted kocsidat a elbaltázott parkolások során szerzett sérülésektől? Akkor ez az ajánlat egyenesen neked szól!
Itt a 2 szenzoros parkoló radar, melynek beszerelésével Te is teljes biztonságba tudhatod autódat! A parkolást segítő radar jelezni fog, mikor túl közel viszed a kocsi farát a mögötted lévő autóhoz, falhoz, oszlophoz, és más akadályhoz.
A nagy városi forgalomban gyors kell döntéseket hoznod, és gyorsan parkolni! Nincs időd méregetni, és percekig pozícionálni magad! Ne kerülj kellemetlen helyzetbe; a parkolás legyen gyors, és egyszerű számodra, és persze balesetmentes! Ehhez nincs is másra szükséged, mint a 4 szenzoros parkoló radarra. Parkolj magabiztosan!
Kezdő friss jogsis vezetőknek, és a túl rutinos sofőröknek egyaránt erősen ajánlott!
Beépített hangjelzővel (hangszóró), távolságjelzővel (M-Méter), és LED-es oldal távolságjelzővel (L - Bal oldali, R - Jobb oldali skálázással). Új, Univerzális, ezáltal bármilyen gépjárműben használható (12V), Professzionális parkolóradar rendszer, személygépjárműkhöz, teherautókhoz, buszokhoz, Könnyű beszereléssel párosítva.
Fagy és vízálló, 4 érzékelős tolatóradar. Digitális LED kijelzővel és sípoló hangjelzésselSegít nagyobb biztonságot teremteni a családtagok, gyalogosok mozgásakor.Észleli az embereket és az alacsony falat is.A termék 0,2M és 2,5M között érzékel.A szenzorok különböző színűek, viszont egy jó minőségű, nem fémes festékkel, vékony rétegben, igény esetén festhetőek.
Tulajdonságok:
4 db ultrahangos érzékelőDigitális led távolság kijelzőTávolság kijelzés (méter, centiméter)Bal és jobb oldali akadály megkülönböztetésNégy színű távolságjelzőHárom fokozatú csipogó figyelmeztető hangjelzés
Tartozékok:1 x Vezérlő doboz4 x Érzékelő1 x LED kijelző.1 x Tápkábel1 x Fúróhegy2 x Öntapadós felfogató
A hirdetésben megjelenő képek illusztrációk.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "AlphaOne tolatóradar 4 szenzorral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: