Betöltés...

Autó szárazoló mikorszálas kendő 150 x 60cm 500g 08012

Ár: 3.990 Ft

Az autók szerelmeseinek és a tisztaság kedvelőinek elengedhetetlen kelléke ez a magas minőségű, nagy méretű mikroszálas törölköző. A 150 cm x 60 cm méretű, rendkívül puha anyagból készült törölköző különleges tervezése maximális nedvszívó képességet biztosít, ami által tökéletesen alkalmas autók szárazra törölgetésére, ápolására. A speciálisan fejlesztett mikroszálas anyag kíméletesen távolítja el a port és a szennyeződéseket, anélkül, hogy karcolást hagyna a jármű felületén. A mindennapi használatra tervezett, de a professzionális felhasználás igényeit is kielégítő mikroszálas törölköző a járműápolás nélkülözhetetlen eszköze lehet. Környezetbarát választás, hiszen csökkenti a papírtörlők és más egyszer használatos tisztítóeszközök szükségességét. Legyen szó akár autó, motor, vagy kerékpár ápolásáról, ez a törölköző megkönnyíti a tisztán tartást és a fényes, hibátlan megjelenést biztosítja.
Tulajdonságok:
-Kiváló nedvszívó képességű mikroszálas anyag, mely nagy mennyiségű vizet képes magába szívni, így hatékonyan használható autók mosása után.
-Karcmentes használat a puha szövetnek köszönhetően, így nem hagy nyomot a fényezésen, biztonságosan használható érzékeny felületeken is.
-Az extra nagy méret, 150 cm x 60 cm méretű törölközővel gyorsan és hatékonyan tisztíthatja meg a teljes járművet.
-Tartós anyagból készült, így a minőségi mikroszálas szövet hosszú távon is megőrzi a tulajdonságait, akár többszöri használat és mosás után is.
-Sokoldalú felhasználható, ezért tökéletes választás autó szárítására, polírozására, de akár háztartási tisztítási munkákhoz is kiválóan alkalmazható.
-Könnyen tisztani, ugyanis mosógépben mosható, nem igényel különleges kezelést.
-Gyors száradó mikroszálas anyag, így a törölköző rövid idő alatt ismét használatra kész.Mérete: 150 x 60 cm


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Autó szárazoló mikorszálas kendő 150 x 60cm 500g 08012" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: