Betöltés...

ifi ZEN Air Blue Bluetooth 5.1 Audió átjátszó

Ár: 48.220 Ft

A ZEN Air Blue készülékkel maximális hangminőséget érhet el a Bluetooth hangból .
A ZEN Air Blue egy kiváló minőségű Bluetooth audio vevő.
Az okostelefonokról, számítógépekről vagy táblagépekről érkező Bluetooth audio streameket fejhallgatókhoz, erősítőkhöz és aktív hangsugárzókhoz (saját egyenáramról működő hangszórók) alkalmas hangfolyammá alakítja.

A ZEN Air Blue a maximális hangminőséget nyújtja eszközéről – okostelefonjáról, számítógépéről vagy táblagépéről –, mivel bármely Bluetooth rendszer legmagasabb hangfelbontási szintjén működik.
A belső Bluetooth-rendszert az iFi továbbfejlesztette, hogy elkerülje a hangminőség 40%-os visszaesését, amelyet a szabványos Bluetooth esetében tapasztalhat (a vezetékes hanghoz képest).
Ideális módja annak, hogy vezeték nélkül csatlakoztassa okoseszközét egy szuper nagy felbontású (nagy felbontású) hangrendszerhez.

ZEN Air Blue ideális egy egyszerű, új beállítás részeként azoknak, akik most kezdik a hangzást, és szeretnék megtapasztalni az olyan zenei streamelő alkalmazások kiváló minőségét, mint az Apple Music, a Tidal és a Qobuz.
Csak csatlakoztassa laptopját, okostelefonját vagy táblagépét a ZEN Air Blue- hoz Bluetooth-on keresztül, és csatlakoztassa a ZEN Air Blue-t erősítőjéhez vagy aktív hangszóróihoz a hátoldalon található RCA-csatlakozásokon keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "ifi ZEN Air Blue Bluetooth 5.1 Audió átjátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: