Betöltés...

195/70R15C (104R) MICHELIN AGILIS 3 Kisteher. A legolcsóbb gumiabroncsok az onlinegumi.startuzle...

Ár: 46.990 Ft

Nagy teherbírás, biztonság, kényelem, komfort- Kiváló gumiabroncs felső kategóriájú, nagy terhelésű haszongépjárművekhez- Csúcsra fejlesztett mintázat- Biztos tapadás minden időjárási helyzetben- Hosszú élettartam
A Michelin cég óriási múltra tekint vissza. Jó minőségű és megbízható termékeinek köszönhetően, minden földrészen, ezen belül is több mint 170 országban van jelen a piacon. Minden típusú járműhöz gyárt  gumiabroncsot. A Michelin abroncsok híresek hosszú élettartamukról, kiváló tapadásukról, hatalmas teherbírásukról. A Michelin termékek hazánkban is elismert hírnévre tettek szert.
Egy okos választás a megfontolt kisteherautó sofőröknek
A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.
A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.
A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.
A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Gumik, felnik
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 69 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "195/70R15C (104R) MICHELIN AGILIS 3 Kisteher. A legolcsóbb gumiabroncsok az onlinegumi.startuzle..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: