Betöltés...

Szilikon tömítő paszta, fekete (-50°C +260°C) 200ml Moje Auto 20-A97

Ár: 5.990 Ft

Az Innovative magas hőmérsékletű gyorsan megkötő tömítő kifejezetten motorokban történő használatra lett kifejlesztve, ellenállva a nyomásnak és vibrációnak. Ez a tömítőanyag ideális a mechanikai részegységek tömítésére, garantálva a tökéletes szigetelést. Kiemelkedik öregedésállóságával, valamint a -50°C és +260°C közötti ciklikus hőterhelésekkel szembeni ellenállásával. Továbbá, ellenáll az olajnak, glikolnak és más vegyszereknek is, így széles körben alkalmazható autómotorok és egyéb olajos rendszerek tömítésére.
Használati utasítás:
Adagoló előkészítése: Távolítsa el a védő piros kupakot és a műanyag védőt, majd forgassa el az adagolót 90°-kal. Ekkor a fémkar automatikusan felmegy, így a tömítőanyag készen áll a használatra.
A tömítendő felületet először tisztítsa meg és szárítsa meg alaposan. Ezután vigyen fel egy 1,5-6 mm széles csíkot a szilikonból. Hagyja a tömítőanyagot 15 percig kezdeti megkötésre, majd ezt követően szerelje össze a részeket. A teljes kötési idő kb. 24 óra, amely a hőmérséklet és a levegő nedvességtartalmától függően változhat.
Figyelem: A termék nem alkalmas hengerfej tömítésére!
Kiszerelés: 200 ml - hajtógázos tartályban.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Szilikon tömítő paszta, fekete (-50°C +260°C) 200ml Moje Auto 20-A97" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: