Betöltés...

Univerzális - autóülésre rögzíthető tároló / háttámlavédő - több zsebes kialakítás, vízálló, könnyen felhelyezhető (BB-5758)

Ár: 2.990 Ft

Legyen több helye a hátsó üléseken, és tartsa autóját szép és tiszta állapotban. Az autóülés-rendező bármilyen típusú járműhöz használható. Több tárolórekesszel rendelkezik, ahol különféle tárgyakat tárolhat mint pl. könyvek, kifestők, újságok, italok, esernyők, ceruzák és még sok más dolog tárolható. Az állítható felső és alsó hevederek rejtve maradnak, így az utas az első ülésen nem érzi őket. Vízálló, magas színvonalú, anyagból (PU bőrből) készült, amelyről könnyen tisztítható a szennyeződés csak egy nedves ruhára van szüksége. Tökéletesen megvédi az üléseket a karcolásoktól, foltoktól, sártól, szennyeződéstől és kopástól. Egyrészt védi az ülést a sérülésektől, mint például a cipő okozta szennyeződések, másrészt számos olyan rekesz található rajta, amiben elhelyezhetőek az italok, játékok, zsebkendő és bármi amire az úton szüksége lehet a családnak! Mostantól nem kell a táskánk aljáról előkotorni az üdítőt, a zsepit és egyéb kellékeket az utazás során. Mindent szépen be tudunk készíteni a tágas rekeszekbe és elővenni, amikor szükségünk lenne rá. Leírás: fekete szín teljes méretek (hossz/szélesség): 54 / 40cm súlya: 0,157 kg ZSEBMÉRETEK 1. rész: nagy zseb (szélesség/magasság): 38,5 x 13,6 cm 2x kisebb zseb (szélesség/magasság): 13,5 x 9,6 cm 2. rész: zsebkendő tartó zseb (magasság/mélység/szélesség): 6,5 x 12 x 16,5 cm 2x pohártartó zseb (magasság/átmérő): 10 x 6,5 cm 3. rész: nagy zseb (szélesség/magasság): 38,5 x 18,6 cm    

Tovább
Tulajdonságok
Besorolása: Kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 45 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Univerzális - autóülésre rögzíthető tároló / háttámlavédő - több zsebes kialakítás, vízálló, könnyen felhelyezhető (BB-5758)" című hirdetést látja. (fent)