Betöltés...

Színpolír zöld színű carnauba és P.T.F.E adalékkal 354ml the treatment

Ár: 2.850 Ft

A The Treatment zöld színpolír egy innovatív autóápolási termék, kifejezetten a zöld színű fényezésű járművek fényének megújítására és kondicionálására tervezve. Ez a különleges keverék tartalmazza a carnauba viaszt és P.T.F.E. formulát, amelyek együttesen biztosítják a fényezés hosszantartó védelmét és ragyogását. A polír paszta pigmentjei behatolnak a fényezés apró repedéseibe és karcolásaiba, ezáltal nem csak helyreállítják az eredeti zöld színt, hanem intenzív fényt is kölcsönöznek neki. Alkalmas karcolások és oxidációs foltok eltávolítására, valamint a fényezés általános állapotának javítására.
Használata:
-Alaposan rázza fel a flakont, és távolítsa el a kupak alatti fóliát.
-Győződjön meg arról, hogy a fényezés tiszta és száraz legyen a kezelés előtt.
-Egy puha, tiszta ronggyal vigyen fel kis mennyiségű polírt egy kisebb karosszéria területre.
-Körkörös mozdulatokkal dolgozza be a polírt a fényezésbe, hogy a pigmentek teljes mértékben behatoljanak a sérült területekre.
-Egy másik tiszta, száraz ronggyal távolítsa el a felesleges polírt és polírozza ki a felületet, hogy ragyogó fényt kapjon.
-Egy területen kész végezve, haladjon tovább a következőre, amíg az egész jármű felületét át nem dolgozta.A The Treatment zöld színpolír 354 ml-es kiszerelésben kapható, az Egyesült Államokban gyártva, garantálva a kiváló minőséget és megbízhatóságot. Ez a termék ideális választás minden zöld fényezésű autó tulajdonos számára, akik szeretnék visszaállítani járművük eredeti fényét és szépségét, miközben védelmet is nyújtanak a környezeti hatásokkal szemben.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Színpolír zöld színű carnauba és P.T.F.E adalékkal 354ml the treatment" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: