Betöltés...

Ford Mustang könnyűfém felni 19" fekete, 7 küllős, Csak 2.3l EcoBoost esetén

Ár: 199.990 Ft

Ford Mustang gyári könnyűfém keréktárcsa 19" 7 küllős Y kivitel, Fekete.

Csak 2.3 l EcoBoost motorral szerelt típusokhoz szerelhető fel. Ford Mustang alufelni fekete színű, 9 x 19", ET 45, 255/40 R19 méretű gumiabroncsokhoz.

Tegye különlegessé Fordja megjelenését könnyűfém keréktárcsa kínálatunkkal. Fényes, célszerű vagy elegáns – bármelyiket választja is, biztos lehet abban, hogy az a legszigorúbb minőségi előírásoknak megfelelően, a legjobb anyagokból készült, és hosszú teszteken ment át, hogy Önt biztonságosan az úton tartsa. Mivel minden egyes könnyűfém keréktárcsán röntgensugaras repedésvizsgálatot végeznek, nyugodt lehet, hogy könnyűfém-keréktárcsáink nemcsak szépek, de jó minőségűek is.

A FORD saját ötvözetéből készült keréktárcsáinak fejlesztésekor a biztonság volt a fő szempont:


Tökéletes megoldás járműve számára, amely megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.
A DINISO9001 minőségbiztosítási szabvány előírásainak megfelelően gyártják.
Megfelel a FORD globális specifikációiban foglaltaknak, erősség és tartósság szempontjából alaposan tesztelték.
Kiváló minőségű, tartós, korszerű anyagokból készült.
Télálló bevonattal rendelkezik, és tesztelték a hosszan tartó sópermetnek való kitettségét, hogy biztosítani tudják a korrózió elleni kiváló védettséget.
A gyártási folyamat során minden egyes keréktárcsát röntgenes vizsgálatnak vetnek alá, hogy kiszűrjék az esetleges hibákat.
Tesztpadokon és járműveken is hosszú időn át tesztelték, hogy biztosíthassák, hogy a jármű teljes élettartama alatt biztonságos maradjon, teljesítménye és menetjellemzői ne változzanak.


Az ár 1 db keréktárcsára vonatkozik és nem tartalmazza a felni közepében lévő, logóval ellátott kupakot vagy kerékcsavarokat.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Besorolása: Gumik, felnik
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 249 alkalommal

Autóalkatrész rovaton belül a(z) "Ford Mustang könnyűfém felni 19" fekete, 7 küllős, Csak 2.3l EcoBoost esetén" című hirdetést látja. (fent)