Betöltés...

Automatic Pet Feeder Dogness (white)

Ár: 34.385 Ft

Dogness intelligens ételadagoló (fehér)

A Dogness intelligens ételadagolót 2,4G Wi-Fi-kapcsolat jellemzi, QR-kódon és Bluetooth-on keresztül, amely lehetővé teszi a készülék egyszerű vezérlését Android 5.0 vagy iOS 7.0 vagy újabb rendszert futtató okostelefonjával. Ezzel kényelmesen kezelheti kedvence etetési ütemtervét, testreszabva azt kedvence egyéni igényei szerint.

Megbízhatóság és kényelmes használat

Váratlan helyzetek, például áramszünet esetén az adagoló RTC beállítási memóriával van felszerelve, amely biztosítja az etetési program megőrzését. Emellett a készülék USB és „D” elemekkel is táplálkozik, biztosítva a zavartalan működést. A tál tartósságot és könnyű tisztíthatóságot garantál, 4 literes (1,8 kg száraztáp) űrtartalma pedig azt jelenti, hogy kedvence hosszabb távolléte alatt is hozzáfér a táplálékhoz!

Innovatív megoldások a háziállatok egészségére

Az adagoló szabadalmaztatott 360°-os kialakítása megakadályozza az eltömődést, a puha gumi rotor pedig simább forgást és ételkiadást biztosít. A háromrészes forgató egyenletesen osztja el a takarmányt, lehetővé téve az adagok méretének egy alkalmazással történő beállítását. Ezenkívül a speciális kimeneti kialakítás és az infravörös érzékelő minimálisra csökkenti az étel megtapadásának és kiszóródásának kockázatát.

Intelligens vezérlés és felügyelet

Az eszköz támogatja a hangvezérlést az Amazon Alexán keresztül, ami még egyszerűbbé teszi az etetés kezelését. Ezenkívül a kettős alacsony takarmányozási figyelmeztetés és az átlátszó, fagyos tartály megkönnyíti a táplálék elérhetőségének ellenőrzését, és gondoskodik arról, hogy kedvence soha ne éhezzen.

Gyártó: Dogness
Modell: F11
Méretek :351 × 203 × 322 mm
Tál:műanyag
Kapacitás :4 l (1,8 kg száraztáp)
Kapcsolódás :Wi-Fi 2.4G (Android 5.0 / iOS 7.0 vagy újabb) / QR kód / Bluetooth
Tápegység :USB, akkumulátor "D" x 3
Szín :fehér



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Automatic Pet Feeder Dogness (white)" című hirdetést látja. (fent)