Betöltés...

Syta Micha Rágócsont Lazaccal, Lenmaggal és Sárgarépával

Ár: 1.590 Ft

Syta Micha Rágócsont Lazaccal, Lenmaggal és Sárgarépával
A Syta Micha rágócsont természetes, kiváló minőségű marhabőrből készült finomság, lazachús, lenmag és sárgarépa hozzáadásával. Az egyedülálló összetevők összetétele kiváló káliumforrás. Ez egy innovatív termék, amelyet arra terveztek, hogy hosszan tartó szórakozást nyújtson és megnyugtassa a kutyát. Ezenkívül a rágás és a harapás pozitív hatással van a háziállatok pszichéjére, pihentető állapotba hozza őket.

A rágócsontok csak természetes eredetű összetevőket tartalmaznak. Értékes összetétele lehetővé teszi kedvence teljes egészségének megőrzését és szervezetének ellátását a szükséges tápanyagokkal. A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. A megfelelően kiegyensúlyozott étkezések mellett a nyalás vagy rágcsálás szükségessége is hozzátartozik. Az ilyen tevékenységek rendkívül fontosak minden kutya számára, életkortól függetlenül. Megnövekedett igény azonban megfigyelhető a kölykök és fiatal kutyák körében. A kutyák rágócsontjainak egyes összetevőinek kiválasztását alaposan megfontolták, mivel ezeknek meghatározott funkciókat kell ellátniuk.  

A finomságok készítéséhez használt bőr 100%-ban természetes, festetlen. Csak 3 hetes szárítási folyamatnak van kitéve alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között). Az ilyen hőmérsékleten történő szárítás lehetővé teszi az összes összetevő értékes táplálkozási tulajdonságainak megőrzését. A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a kollagén, amely természetesen a bőrben fordul elő. A csontszerkezet jótékony hatással van a kutya fogaira és ínyére. Harapáskor ez a kemény rágnivaló megtisztítja a fogakat az ételmaradékok eltávolításával, simává teszi őket, és megakadályozza, hogy sárgává váljanak.

A Syta Micha Rágócsont Lazaccal, Lenmaggal és Sárgarépával előnyei:

tökéletes kiegészítője kutyád napi étrendjének,
jótékony hatással van a fogakra és az ínyre,
természetes és egészséges csemege kutyáknak, amelyek segíthetnek fogaik és ínyük jó állapotban tartásában,
értékes tápértékek (vitaminok, ásványi anyagok vagy fehérjék) forrásai,
teljesen biztonságos a kutyák számára - nem morzsolódnak és nem tartalmaznak éles elemeket,
a csemege mérete minden fajtához, felnőtt kutyákhoz és kölykökhöz megfelelő.
nagy jutalom a nevelés vagy képzés során, és motiváló az új helyzetekhez való alkalmazkodás során,
a hosszú távú szórakozás kiváló, egészséges formája, amely a legfontosabb mindennapi igényeket is kielégíti, mint például a nyalás, harapás, csámcsogás, rángatás,
természetes rágók különféle fajtájú és méretű kutyák számára,
kölykök esetében az ínyt is masszírozzák és megtanítják rágni az ételt.

Syta Micha Rágócsont Lazaccal, Lenmaggal és Sárgarépával összetevői: 89% marhabőr, 4% lazachús, 4% lenmag, 2% sárgarépa, 1% lazac bőr
Analitikai összetevők: 90,73% fehérje, 2,84% zsírok, 0,98% nyershamu, 0,98% nyersrost, 0,67% OMEGA-3, 0,28% OMEGA-6.

Kalóriaérték: 406,36 kcal/100g.

Amikor rágócsontot adsz a Syta Michától, ne felejtsd el biztosítani kedvenced számára a friss vízhez való hozzáférést.

További kutya jutalomfalatokat  itt találsz.

Termékeinkről a YouTube csatornánkon találsz videókat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Rágócsont Lazaccal, Lenmaggal és Sárgarépával" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: