Betöltés...

IMMUN GOLD Immunerősítő táplálékkiegészítő kutyáknak 100g

Ár: 2.990 Ft

IMMUN GOLD Immunerősítő táplálékkiegészítő kutyáknak 100g
Immunerősítés a természet erejével! A természet mindenre alkotott gyógyírt, „fűben-fában” orvosság van, ezt már régóta tudja az emberiség. Ez a készítmény ismert gyógynövényeket, természetes formában vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat tartalmaz a kutyák immunrendszerének és természetes gyógyulási képességének támogatására.

IMMUN GOLD Immunerősítő összetevőI és azok hatásai:

Homoktövis: természetes immunerősítő, gyulladáscsökkentő, bőrregeneráló, emésztést javító, vitamin és antioxidáns bomba, esszenciális zsírsav forrás

Echinacea gyökér (kasvirág gyökér): Erős immunerősítő hatásáról ismert gyógynövény. A termékben a növény gyökerét használták fel, a virágát nem, így nem kell félni annak használatától a pollenallergiásoknak sem.

Csipkebogyó: Gyulladáscsökkentő hatású, gazdag C-vitaminban, antioxidánsokban, flavonoidokban, polifenolokban, támogatja az immunrendszert, a szívet és a gyomrot, jót tesz a bőrnek

Máriatövis mag: A máriatövis egészségmegőrző jelentőségéről sokat elárul az a tény is, hogy 2013-ban Magyarországon ’Az év gyógynövényének’ választották meg. A mag őrlemény több hatóanyagot tartalmaz, mint a belőle kinyert olaj. Erős antioxidáns és gombaölő tulajdonságokkal rendelkezik. Nem csupán a májban, hanem az egész szervezetben képes kifejteni ezen jótékony hatásait. Májvédő, májméregtelenítő hatása van.

Csalánlevél: Szintén ismert gyógynövény, vértisztító hatású, gyulladáscsökkentő, feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, méregteleníti a szervezetet. Tisztítja a vizeletkiválasztó rendszert és fokozza a szervezet védekezőképességét.

Gyermekláncfű levél: Immunerősítő hatása van, antioxidáns, gyulladáscsökkentő, segíti az emésztést.

Kerti kakukkfű: Immunerősítő, légúttisztító, bakteriális eredetű bélproblémák ellen segít

Huminsav: Immunerősítő, allergia ellenes hatású, emésztőrendszert támogatja, ásványi anyagokat pótolja a szervezetben

Használat más termékekkel együtt: Az Immun Gold kombinálható a Gold termékcsalád többi termékével (Allegy Gold, Flexi Gold, Gastro Gold, stb.) és a Humin Gold huminsav termékekkel (Humin Gold por, Humin Gold Liquid, Humin Gold Anti-Inflam gyulladáscsökkentő, Humin Gold Intestinal bélregeneráló). Ezen termékek kompatibilisek egymással, és egymás hatását erősítik. (Egyéb gyógynövényekkel és algákkal (spirulina) együtt adható. Egyéb ízületvédőkkel szintén adható együtt.) Más huminsav terméket nem ajánlunk mellé alkalmazni.

Adagolás: napi 1g/5tskg

Adható kúraszerűen és folyamatosan is, allergiás kutyáknak is! Pollenallergia esetén kifejezetten ajánlott a pollenszezon előtti immunerősítésre. A termék nem tartalmaz pollent, nem tartalmazza a növények virágzatát, csak a gyógynövények levelét, gyökerét, magját, és a bogyók gyümölcshúsát.

További táplálékkiegészítőink.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "IMMUN GOLD Immunerősítő táplálékkiegészítő kutyáknak 100g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: