Betöltés...

Automata vízadagoló, szökőkút hatású, kutyáknak és macskáknak, galaxy fekete színű, 3L, tisztító és baktérium eltávolító rendszer, csendes, LED, friss vizet tart kedvence számára, biztosítja

Ár: 19.484 Ft

Tudtad, hogy házikedvenced hajlamos számos betegségre, mert az általa fogyasztott vízben lévő mikrobákat, idővel egészségére káros hatásokat okozhatnak?

Tudtad, hogy egy egészségügyi problémákkal küzdő kisállat veszélyeztetheti az egész család egészségét?



Mi hatékony megoldással állunk elő problémáidra! Vízforgató típusú vízadagolónk kétlépcsős szűrőrendszerrel van felszerelve, aktív szénből készült, folyamatos keringéssel és 24/7 szűréssel rendelkezik, ami akár 96%-kal is képes megállítani a szennyeződéseket, mikro-maradékokat, baktériumokat és mikrobákat, állandóan friss vizet biztosítva!



Emellett megállítja a baktériumok szaporodását a vízben. A professzionális szűrőrendszerrel ellátott ivókút rendszeres használata segít megőrizni házikedvenced egészségét és meghosszabbítja élettartamát!



A 3 literes tartály lehetővé teszi, hogy néhány naponta újratöltsd vízzel, kisállatod méretétől függően. Automatikusan leáll, amikor kifogy a vízből. Csatlakoztatható a hálózathoz, illetve hordozható akkumulátorral, vagy más energiaforrással is működik. Könnyen hordozható és bárhová vihető!



A kút és az erős LED-es motor hatására házikedvenced kíváncsivá válik, így több vizet fog fogyasztani, mindig jól hidratáltan tartva!



A prémium szivattyú ultra-csendes, 30 dB alatt, alig észlelhető működését és senkit sem zavar. Az belső falak smaragdhoz hasonlóan simák, könnyen tisztíthatók, szerves anyagokból készültek. Az ütközésbiztos kialakítás megakadályozza a vízszivárgást.



 





Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Automata vízadagoló, szökőkút hatású, kutyáknak és macskáknak, galaxy fekete színű, 3L, tisztító és baktérium eltávolító rendszer, csendes, LED, friss vizet tart kedvence számára, biztosítja" című hirdetést látja. (fent)