Betöltés...

Automatikus szökőkút vízadagoló kutyák / macskák számára, ZEQAS, tisztítja és frissíti a vizet, SMART, ultracsendes, recirkulációs rendszer, kapacitás 2 liter, éjszakai világítás LED, víz nin

Ár: 14.753 Ft

Az automata szökőkút édesvíz-adagoló tökéletes választás kutyája vagy macskája hidratáltságának és egészségének megőrzéséhez. Kiváló minőségű műanyagból készül, és LED-es lámpával van felszerelve, amely kellemes design elemet ad otthonának.

Nagyvonalú, 2 literes kapacitás: Az adagoló elég nagy kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy friss, tiszta vizet biztosítson kedvence számára egész nap, így soha nem hiányzik az életfolyadék.



Csendes működés: Az adagolót úgy tervezték, hogy nagyon csendes üzemmódban működjön, így pihenés közben ne zavarja kedvencét vagy családtagjait.



 

3 rétegű szűrő: A vízadagoló 3 rétegű szűrővel van felszerelve, amely segít eltávolítani a szennyeződéseket, részecskéket és kellemetlen szagokat a szállított vízből, ezáltal tiszta és friss vizet biztosítva.



LED lámpa: A vízszivattyú piros LED-del van ellátva, amely villogva emlékezteti Önt arra, hogy töltse fel vízzel a szökőkútot. Víz hiányában az ellátás automatikusan leáll. Ez nemcsak kellemes vizuális hatást kelt, hanem éjszaka is hasznos lehet, mivel segít könnyebben megtalálni az adagolót.



Könnyen használható és karbantartható: Az adagoló egyszerűen összeszerelhető, alkatrészei pedig tisztítás céljából könnyen szétszerelhetők. Részletes utasításokat tartalmaz, amelyek segítenek a helyes használatban és az optimális állapotban tartásában.



Vigyázzon háziállataira úgy, hogy mindig friss, tiszta vizet ad nekik! Válassza az emag.ro kapható automata szökőkút édesvíz-adagolót, és élvezze a kényelmes és higiénikus módot kedvencei állandó hidratálásának biztosítására.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Automatikus szökőkút vízadagoló kutyák / macskák számára, ZEQAS, tisztítja és frissíti a vizet, SMART, ultracsendes, recirkulációs rendszer, kapacitás 2 liter, éjszakai világítás LED, víz nin" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések