Betöltés...

Groom Professional karomvágó közepes és nagytestű kutyáknak

Ár: 3.290 Ft

Groom Professional karomvágó közepes és nagytestű kutyáknak
Kiváló minőségű műanyagból és rozsdamentes acélból készült karomvágó. Az éles pengék garantálják a hosszú karmok sima és precíz vágását.

Az ergonómikus fogantyú szilárd fogást és kényelmet biztosít használat közben. Ezenkívül egyszerű biztonsági rendszerrel (lemezzel) rendelkeznek, amely megvédi a szövetek túlzott megrövidítését. Ezzel a megoldással a vágás sokkal könnyebbé és rövidebbé válik. Ez különösen akkor hasznos, ha kedvenced nem tolerálja jól az ilyen kezeléseket, és nagy stresszt okoz neki.

A karomvágó ideális közepes és nagy kutyafajtákhoz, mint például: labrador, golden retriever, fekete orosz terrier, husky, malamut, óriásschnauzer, német juhász, újfundlandi, bernáthegy, landseer, cane corso, collie, berni pásztorkutya, stb.

Vágás közben tartsd erősen kutyusod mancsát. Vágd le a karom hegyét az olló egy mozdulatával. Nagyon hosszú körmök esetén egyszerre kis mennyiséget vágj le, így biztosan nem okozol sérülést.

Ne feledd, kutyád karmainek rendszeres vágása nagymértékben csökkentheti annak a kockázatát, hogy kedvenced beleakadjon a szőnyegbe, bútorokba és textíliákba, ami fájdalmas, törött körmökhöz vezethet.

Vissza mancsápólás kategóriánkba.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Groom Professional karomvágó közepes és nagytestű kutyáknak" című hirdetést látja. (fent)