Betöltés...

PetWant F11-C Automata háziállat etető

Ár: 49.520 Ft

Ügyeljen kedvence egészséges táplálkozási szokásaira. A PetWant F11-C automata ételadagoló sokféle ételhez alkalmas, és 4,5 literes tartállyal rendelkezik. Az okos kialakítás frissen tartja az ételt, az alkalmazás alapú vezérlés pedig növeli a használat szabadságát. Ráadásul beépített kamerával és kettős áramforrással rendelkezik, gyártása során pedig biztonságos anyagokat használtak.
ÓRIÁSI TARTÁLYA PetWant F11-C automata ételadagoló 4,5 literes tartállyal rendelkezik, így akár 2,5 kg étel is elfér benne, és körülbelül 30 napig kitart kedvencének. Ennek eredményeként elmehet nyaralni, és biztos lehet benne, hogy macskája annyi táplálékot kap, amennyire szüksége van. MINDIG FRISS ÉTELAttól tart, hogy az adagolóban tárolt élelmiszer megromlik? Ne aggódjon! A PetWant F11-C légmentes kialakítású, így nem kerül levegő az élelmiszerbe. Sőt, a szárítószerrel ellátott tartály megakadályozza az élelmiszerek penészesedését. VÉSZÁRAM-ELLÁTÁSA PetWant segítségével kedvence a helyzettől függetlenül megkapja a megfelelő mennyiségű táplálékot. A csomagban talál egy adaptert, amely táplálja a készüléket. Ha nincs hozzáférés az áramforráshoz, az adagoló automatikusan vészhelyzeti tápellátásra kapcsol. Az elemeket azonban a csomag nem tartalmazza, azokat külön kell megvásárolni. MARADJON KAPCSOLATBAN KEDVENCÉVELSzeretné tudni, hogy mi történik szőrös barátjával a távollétében? Most már ez lehetséges! A PetWant automata adagoló beépített kamerával rendelkezik, és lehetővé teszi a beszélgetést – beszélhet kedvencével és parancsokat adhat neki távolról. TÁVIRÁNYÍTÓA még nagyobb kényelem érdekében az ételadagolót az alkalmazásból vezérelheti. Segítségével beprogramozhatja az etetés idejét és gondoskodik kedvence egészséges szokásairól. Sőt, értesítést kap, ha nincs élelmiszer az adagolóban, vagy ha hiba lép fel. A háztartás többi tagjának is hozzáférést biztosíthat az eszközhöz. ÁTGONDOLT TERVEZÉSAz adagoló erős motorral van felszerelve, amely felelős a készülék zavartalan működéséért. Ráadásul rendelkezik egy infravörös érzékelővel, amely érzékeli, ha a bemenet eltömődött, és egy piros jelző tájékoztat a hibáról. KÖNNYEDÉN GONDOSKODIK A TISZTASÁGÁRÓLAz adagoló tisztán tartása nem jelent problémát Önnek. Gyorsan és kényelmesen szétszerelheti a készüléket és megtisztíthatja alkatrészeit. Sőt, a 304-es rozsdamentes acélból készült tál biztonságos az egészségre. A DOBOZ TARTALMA:AdagolóTálTápegységSzárítószer

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "PetWant F11-C Automata háziállat etető" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: