Betöltés...

Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító 200ml

Ár: 5.490 Ft

Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító 200ml
Mondj búcsút a sáros, száraz és irritált mancsoknak. A Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító tökéletes megoldás, hogy kedvenced mancsait tisztán és frissen tartsd a hagyományos mosás fáradsága nélkül. Az innovatív kialakításnak és a könnyen használható szilikon kefefejnek köszönhetően a Bugalugs mancsmosó stresszmentes és hatékony tisztítási élményt biztosít.

Sok helyzetben nélkülözhetetlen: utazásnál, séta vagy kirándulás után. A szilikon kefe gyengéden masszírozza kedvenced mancsait, mélyen benyúlva a párnák közötti résekbe, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítsa. A puha, de tartós szilikon sörték kímélik az érzékeny mancspárnákat.

A készítmény tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, felszívja a nedvességet, a zsíros foltokat és a kellemetlen szagokat, eltávolítva azokat a szőrből. Csak nyomd meg a fúvókát, és körkörös mozdulatokkal masszírozd a habot a mancsokba, majd töröld szárazra. Öblítést nem igényel! A szilikon kefét könnyedén eltávolíthatod a fúvókáról, és kényelmesen lemoshatod folyó víz alatt.

A Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító egy gyors és hatékony módszert kínál a szennyeződések, sár és törmelék eltávolítására kedvenced mancsairól szabadtéri kalandok után. A precízen és gondosan megtervezett szilikon kefefej gyengéden masszírozza kutyusod mancsait, mélyen a lábujjak közé nyúlva, hogy eltávolítsa a legmakacsabb szennyeződéseket is.
A puha, mégis tartós szilikon sörték kímélik kedvence érzékeny mancspárnáit, így kényelmes és élvezetes élményt nyújtanak.

A termék minden típusú és színű szőrzethez alkalmas. Felnőtt kutyáknak és kölyköknek 8 hetes kortól. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vízéből, egy biológiailag tiszta területről, amely felkerült az  UNESCO Világörökség listájára. 

A Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító előnyei:

hab formulájú, így nem igényel vízhasználatot
felszívja a zsírt és a nedvességet
szilikon kefe tisztítja az ujjak közötti réseket
hosszan tartó trópusi gyümölcsök illatát hagyja maga után
felnőtt kutyáknak és 8 hetesnél idősebb kölyköknek
az Egyesült Királyságban készült
nem tartalmaz állati eredetű összetevőket és nem járul hozzá az állatokon végzett tesztekhez, így etikus és környezettudatos választás
hatékonyan tisztítja és fertőtleníti a mancsokat, megelőzve a baktériumok és gombák okozta fertőzéseket,
megszünteti a kellemetlen szagokat
könnyen használható, és segít a kosz és a szennyeződések gyors és hatékony eltávolításában, így otthonodban is tisztaság marad

Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító összetevői:víz, glicerin, poliszorbát 20, decil-glükozid, metil-propándiol, kokamidopropil-betain, cetrimónium-klorid, parfüm, kaprilil-glikol, nátrium-klorid, benzofenon-4, citromsav, fenil-mán-propanol extrakt Biennis (ligetszépe) mag kivonat, Panax ginseng gyökér kivonat, Passiflora Incarnata (golgotavirág) virágkivonat, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, linalool, alfa-izometil-ionon, citronellol, hexil fahéj, CI1 benzumarin20,0

Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító használata:
Távolítsd el a kupakot, és nyomd le a fúvókát, hogy a hab a puha szilikon sörtékre kerüljön. Gyengéden, körkörös mozdulatokkal masszírozd a habot a mancsokra, ügyelve arra, hogy a mancspárnák közé kerüljön. Töröld szárazra. Öblítés nem szükséges. Használd minden séta után, vagy szükség szerinti gyakorisággal. A szilikon sörték tisztításához távolítsd el a kefét, és öblítsd le meleg víz alatt.

További Bugalugs termékeinket itt találhatod.

A gyártóról itt olvashatsz többet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Bugalugs Baby Fresh öblítésmentes mancs tisztító 200ml" című hirdetést látja. (fent)