Betöltés...

Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel 400g

Ár: 1.490 Ft

Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel 400g
A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel egy egészséges, ízletes és teljes értékű nedves kutyatáp, amellyel biztos lehetsz benne, hogy minden szükséges tápanyag, alapvető vitamin és ásványi anyag bejut kedvenced szervezetébe.

A nedves eledel kiváló minőségű fehérjeforrás, amely létfontosságú az izomtömeg és az energia fenntartásához. A teljes hústartalmat és az izomhús és a belsőségek megfelelő arányát figyelembe véve a Syta Micha olyan receptúrát fejlesztett ki , amelyet a legjobb nedves eledelnek nevezhetünk kutyák számára. A Syta Micha Chef termékcsaládban 92,6%-ban állati eredetű termékek találhatók, 72,6% bárányhús izomhús és 20% báránybelsőség (10% gyomor, 5% szív, 5% máj) arányban.

A bárányhús alacsony kalóriatartalmú, kiváló minőségű fehérjében, káliumban, foszforban, vasban, cinkben, L-karnitinben, valamint A- és B-vitaminban (B3 és B12) gazdag hús. Pozitívan befolyásolja az idegrendszer, az emésztőrendszer, a csontrendszer és a keringési rendszer működését. Kiváló megoldás a bőrproblémákkal, emésztési problémákkal vagy ételallergiával küzdő aktív négylábúak számára.

Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel előnyei:

Monoprotein formula: Az eledel egyetlen fehérjeforráson alapul, amely a szarvas. Ez megkönnyíti az allergének azonosítását, és különösen előnyös az ételérzékenységben szenvedő kutyák számára.
Jól emészthető és diétás: Az összetevőket a könnyű emészthetőségük miatt választották ki, így biztosítva, hogy a kutyák a lehető legtöbb tápanyagot tudják felvenni a táplálékból.
Magas ízletesség: A szarvashús és a zöldségek kombinációja olyan ízt biztosít, amelyet a kutyák imádnak.
Összetétel: A táp bárányhúst, sütőtököt, sárgarépát, cukkinit, psylliumot, tengeri moszatot és sörélesztőt tartalmaz.
Gazdag fehérjében: Ez az eledel 92,6% állati eredetű termékkel és 72,6% izomhússal biztosítja, hogy kutyája megkapja az izomtömeg és az energia fenntartásához szükséges fehérjét.
Hús-belsőség arány: A 72,6% izomhús és 20% belsőség kiegyensúlyozott aránya biztosítja, hogy a kutyák a sovány fehérjék és a belsőségek által biztosított vitaminok és ásványi anyagok keverékét kapják.
Alacsony zsír- és szénhidráttartalom: Ez az eledel mindössze 5,3% zsírt és 2,1% szénhidrátot tartalmaz, így ideális az alacsony zsír- és szénhidráttartalmú étrendet igénylő kutyák számára.
Magas nedvességtartalom: Segít fenntartani a kutyák megfelelő hidratáltságát, támogatja a húgyúti rendszert és a veséket.
Teljes értékű étkezés: Ez a nedves eledel teljes értékű és kiegyensúlyozott étkezést biztosít felnőtt kutyák számára.
Ideális érzékeny kutyák számára: Az érzékeny gyomrú vagy ételallergiás kutyáknak is előnyös lehet ez az eledel a monoprotein formulájának köszönhetően.
Túlsúlyos és idős kutyáknak: Alkalmas idősebb és hízásra hajlamos kutyák számára is.
Természetes összetevők: Nem adnak hozzá gabonát, csirkét vagy mesterséges aromákat, így biztosítva természetes és egészséges ételt kutyája számára.

A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel termék a hús mellett diétás zöldségeket is tartalmaz:

Tök: A-vitamin (az egészséges szemért), C-vitamin (az erős immunitásért), E-vitamin (gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal) és számos növényi vegyületet, például karotinoidokat és flavonoidokat tartalmaz. Jó forrása az olyan ásványi anyagoknak, mint a kálium, a magnézium, a vas és a réz. A sütőtökben található oldható és oldhatatlan rostok segítenek az emésztés szabályozásában, az egészséges bélflóra fenntartásában és a székrekedés megelőzésében.
Répa: A sárgarépa: Értékes élelmi rostforrás, amely segít a szervezet méregtelenítésében. A sárgarépában található növényi vegyületek gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, így csökkentik a kutya korával megjelenő krónikus betegségek kockázatát. Ezenkívül a béta-karotin elengedhetetlen az egészséges bőr és az immunrendszer működésének fenntartásához, és elősegíti a vas felszívódását.
Cukkini: Főleg vízből álló, alacsony kalóriatartalmú, könnyen emészthető zöldség, amely segít fenntartani a kutya megfelelő hidratáltságát. A rostok jelenléte segíti az emésztést, magas vitamin- és ásványi anyag tartalma pedig támogatja az immunrendszer, az idegrendszer és a keringési rendszer egészségét.

A Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel konzervben található egyéb adalékanyagok a következők:

Psyllium magok: A kutyák étrendjében a gyaloglárvamago

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Chef nedves eledel bárány zöldségekkel 400g" című hirdetést látja. (fent)