Betöltés...

Syta Micha nedves eledel nyúl répával, eperrel és rozmaringgal 800g

Ár: 1.890 Ft

Syta Micha nedves eledel nyúl répával, eperrel és rozmaringgal 800g
A Syta Micha nyúl répával, eperrel és rozmaringgal egy egyedülálló nedves kutyaeledel. A finom nyúl, a vitaminokban gazdag sárgarépa és eper, valamint a lazacolaj tökéletes kombinációja egészséges, teljes értékű ételt biztosít minden felnőtt kutyus számára.

Syta Micha nedves eledel nyúl répával, eperrel és rozmaringgal előnyei:

Egyszerű összetétel, gabonafélék, mesterséges színezékek és aromák hozzáadása nélkül,
Minden fajtájú felnőtt kutyáknak szánt formula,
Nedvestáp csirke, szója és laktóz nélkül,
A legmagasabb minőségű, gondosan válogatott összetevőkből készült monoprotein formula,
Omega-3 zsírsavak forrása,
Alkalmas táplálékallergiás kutyák számára,
Állaga könnyen morzsolódik,
nagyszerű töltelék tölthető játékokhoz, lickimatekhez.

Syta Micha nedves eledel nyúl répával, eperrel és rozmaringgal olyan monoprotein eledel, melyet rendhagyó összetétele különböztet meg más konzervektől:

Nyúlhús – hipoallergén hús magas, könnyen emészthető fehérjetartalommal, amely segít fenntartani a kutya megfelelő testsúlyát.
Sárgarépa – laktató, alacsony kalóriatartalmú zöldség, amelyet vizelethajtó, köptető és bélműködést szabályozó tulajdonságok jellemeznek. Támogatja a lép, a máj és az epeutak működését. A kénvegyületek jelenlétének köszönhetően a rutabaga hasznos a bőrelváltozások kezelésében, a glükozinolátoknak köszönhetően pedig védi a szervezetet a rákkeltő anyagoktól.
Eper – a bogyós gyümölcsök közé sorolva, magas bioaktív összetevők (antociánok, polifenolok és C-vitamin) tartalma jellemzi őket, amelyek erős gyulladáscsökkentő, vírusellenes és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek.
Lazacolaj – az omega 3 savak (EPA és DHA) forrása, amelyek felelősek az idegrendszer és a szív- és érrendszer megfelelő működéséért. Enyhíti az ételallergia tüneteit, és támogatja az autoimmun betegségekben, bőrbetegségekben vagy ízületi betegségekben szenvedő kutyák kezelését is.
Rozmaring – görcsoldó, fertőtlenítő, nyugtató, baktériumölő hatású. Ezenkívül erősíti az idegrendszert, és hasznos az emésztési zavarokkal, májműködéssel és hólyaggal küzdő kutyák számára.
Inulin – az oldható rostok természetes forrása, amely az erjedés során a fokozott vajsavtermelésnek köszönhetően serkenti a hasznos bélflóra növekedését. Emellett növeli az olyan elemek, mint a kalcium, magnézium, vas, réz vagy cink biológiai hozzáférhetőségét, és elősegíti a bifidobaktériumok szaporodását, növelve a B-vitaminok (elsősorban a folsav) mennyiségét a növekvő kutya szervezetében,
MSM kutyáknak – a biogén kén vegyülete, amely pozitívan befolyásolja az ízületi betegségeket (enyhíti az ízületi fájdalmat és gyulladást, segít helyreállítani az elveszett kollagént). Részt vesz az aminosavak, enzimek és keratin szintézisében is, ami erős szőrt és fényes szőrzetet biztosít kedvencednek.

Syta Micha nedves eledel nyúl répával, eperrel és rozmaringgal összetétele:

Nyúl: 68% (izomhús, szív, tüdő, máj)
Leves: 29,1%
Répa: 2%
Eper: 0,5%
Lazacolaj: 0,2%
Rozmaring: 0,1%
Inulin: 0,01%
MSM (metilszulfonil-metán): 0.01%

Adalékanyagok (kg-onként): Diétás adalékanyagok:

A-vitamin: 2670 NE
D3-vitamin: 290 NE
E-vitamin: 50 mg
Cink-szulfát-monohidrát: 42 mg

Analitikai összetétel (%):

Nyersfehérje: 10%
Nyerszsír: 8%
Nyers hamu: 3.82%
Nyersrost: 0,7%
Nedvesség: 75,8%
Kalcium: 0,3%
Foszfor: 0,2%
Omega-3 zsírsav: 0,11%
Omega-6 zsírsav: 0,82%

Energiaérték: 109 kcal/100g

További nedveseledeleinket itt találod

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha nedves eledel nyúl répával, eperrel és rozmaringgal 800g" című hirdetést látja. (fent)