Betöltés...

Syta Micha nedves eledel bárány cukkini és paradicsom 400g

Ár: 1.390 Ft

Syta Micha nedves eledel bárány cukkini és paradicsom 400g
A Syta Micha nedves eledel bárány cukkini és paradicsom egy egyedülálló nedves kutyatáp. A finom bárányhús, a zöldségek és a lazacolaj tökéletes kombinációja egészséges, teljes értékű ételt biztosít minden felnőtt háziállat számára.

A Syta Micha nedves eledel bárány cukkini és paradicsom előnyei:

Egyszerű összetétel, gabonafélék, mesterséges színezékek és aromák hozzáadása nélkül.
Minden fajta felnőtt kutyáknak szánt táp.
Nedvestáp csirke, szója és laktóz nélkül.
A legmagasabb minőségű, gondosan válogatott összetevőkből készült monoprotein formula.
Omega 3 zsírsavak forrása.
Alkalmas táplálékallergiás kutyák számára is.
Állaga könnyen morzsolódik.

A Syta Micha nedves eledel bárány cukkini és paradicsom monoprotein formulájával és egyedülálló összetételével tűnik ki:

Bárányhús – hipoallergén, könnyen emészthető fehérjeforrás alacsony zsírtartalommal. Gazdag n-3, n-6 és CLA zsírsavakban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a vas, a szelén és a cink.
Cukkini – diétás, könnyen emészthető zöldség, amely élelmi rostokban, a szövetek regenerációjáért és a fertőzések elleni küzdelemért felelős makro- és mikroelemek sorában gazdag.
Paradicsom – a fruktooligoszacharidok forrásának tekinthető, amely egy természetes prebiotikum, amely likopinban gazdag, és amely véd a szabad gyökök, a csontok demineralizációja és a magas koleszterinszint ellen.
Lazacolaj – az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) forrása, amelyek felelősek az idegrendszer és a szív- és érrendszer megfelelő működéséért. Enyhíti az ételallergiák tüneteit, és támogatja az autoimmun betegségekben, bőrbetegségekben vagy ízületi betegségekben szenvedő kutyák kezelését is.
Édeskömény – csökkenti az emésztőrendszer simaizmainak feszültségét, ezáltal javítja a bélperisztaltikát. Javítja az emésztési folyamatokat, mivel növeli az epekiválasztást.
Inulin – az oldható rostok természetes forrása, amely az erjedés során a fokozott vajsavtermelésnek köszönhetően serkenti a hasznos bélflóra növekedését. Emellett növeli az olyan elemek, mint a kalcium, magnézium, vas, réz vagy cink biológiai hozzáférhetőségét, és elősegíti a bifidobaktériumok szaporodását, növelve a B-vitaminok (elsősorban a folsav) mennyiségét a kutya szervezetében.
MSM – biogén kénvegyület, amely pozitívan befolyásolja az ízületi betegségeket (enyhíti az ízületi fájdalmat és gyulladást, segít helyreállítani az elveszett kollagént). Részt vesz az aminosavak, enzimek és keratin szintézisében is, ami erős szőrt és fényes szőrzetet biztosít a háziállatnak.

A Syta Micha nedves eledel bárány cukkini és paradicsom több, mint vitaminok és ásványi anyagok gazdagsága. Elsősorban a kutya szervezetének megfelelő működését biztosítja hosszú éveken keresztül.

Összetétel:

68% bárányhús (hús, tüdő, máj, légcső), 28,5% húsleves, 2% cukkini, 1% paradicsom, 0,2% lazacolaj, 0,2% édeskömény, 0,01% inulin, 0,01% MSM.

Adalékanyagok (kg-onként): diétás adalékanyagok:

A-vitamin – 2670 NE, D3-vitamin – 290 NE, E-vitamin – 50 mg, cink-szulfát-monohidrát – 42 mg.

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje – 10%
Nyerszsír – 7,6%
Nyers hamu – 1,92%
Nyersrost – 2%
Nedvesség – 77,6%
Kalcium – 0,3%
Foszfor – 0,2%
Omega 3 zsírsav – 0,11%
Omega 6 zsírsav – 0,82%

Energiaérték: 103 kcal/100g

További nedveseledeleinket itt találod.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha nedves eledel bárány cukkini és paradicsom 400g" című hirdetést látja. (fent)