Betöltés...

Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR 400g

Ár: 1.490 Ft

Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR 400g
A kölyökkutyák megfelelő táplálása kulcsfontosságú eleme egészséges növekedésüknek és fejlődésüknek. Különösen fontos a megfelelő tápanyag és a megfelelő kalóriaegyensúly fenntartása a kutya életkorához és célsúlyához igazodva.

A Syta Micha nedveseledel nyúl zöldségekkel JUNIOR kiváló választás növekvő kölykök számára. A gondosan kiválasztott összetevőknek és az izomhús és a belsőség kívánt arányának köszönhetően ez a nedves étkezés számos egészségügyi előnnyel jár.

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR egészséges, ízletes és teljes értékű nedves táp kölyökkutyák számára, melynek formuláját kutyatáplálkozási szakember fejlesztette ki. Ha ezt az eleséget választod, biztos lehetsz benne, hogy kedvenced növekvő szervezete minden szükséges tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot megkap.

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR kiváló minőségű fehérjeforrás, amely a testszövetek, köztük az izmok, a bőr és a csontok alapvető építőköve. Figyelembe véve az eledel teljes hústartalmát és az izomhús és a belsőség megfelelő arányát, a Syta Micha kifejlesztett egy formulát, amely a legjobb nedves tápnak nevezhető kutyák számára.

A Syta Micha Chef termékcsaládjában 92,6% állati eredetű termékek találhatók, 72,6% nyúl izomhús és 20% nyúl belsőség (10% gyomor, 5% szív, 5% máj) arányban.

A nyúlhús kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérjeforrás, amely lehetővé teszi az izomtömeg növekedését és támogatja a növekvő kutyák általános állapotát. Az emésztőrendszert kímélő nyúlhús biztosítja az összes esszenciális aminosavat, beleértve a lizint és a treonint. Egy növekvő kutya szemszögéből a lizin az egyik legfontosabb aminosav, amely az izmokat és a testszöveteket építi, és befolyásolja a kollagéntermelést, amely fontos az egészséges csontokhoz és ízületekhez. Eközben a treonin segít megőrizni a bőr és a nyálkahártyák egészségét, megakadályozza a gyulladásos állapotok vagy fertőzések kialakulását, és szükséges többek között a glutation szintéziséhez, amely egy erős antioxidáns, amely segít megvédeni a fiatal szervezetet az oxidatív stressztől.

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR  jó választás a túlsúlyra hajlamos és zsírszegény étrendet igénylő kölyökkutyák számára. A nyúlhús a B csoportba tartozó vitaminokat is tartalmaz, mint például a B12-, B9-, B6- és B3-vitamin, amelyek részt vesznek az ideg- és immunrendszer fejlődésében és működésében, a tápanyagok energiává alakításában, valamint a sejtnövekedésben, beleértve a vörösvértesteket is. .

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR a hús mellett diétás zöldségeket tartalmaz:

Sütőtök: tápanyagokban gazdag, A-vitamint (az egészséges szemért), C-vitamint (az erős immunitásért), E-vitamint (gyulladáscsökkentő tulajdonságú) és számos növényi vegyületet, például karotinoidokat és flavonoidokat tartalmaz. Jó forrása az ásványi anyagoknak, például káliumnak, magnéziumnak, vasnak és réznek. Ezenkívül a sütőtökben található két rostfrakció, mind az oldható, mind az oldhatatlan, segít az emésztés szabályozásában, fenntartja az egészséges baktériumflórát a belekben, és megakadályozza a székrekedést.

Petrezselyemgyökér: vitaminokat, ásványi anyagokat és antioxidánsokat biztosít, amelyek pozitívan befolyásolják a kölykök egészségét. Természetes vírusellenes és gyulladáscsökkentő anyagként is működik. A C-vitamin jelenlétének köszönhetően segít a fertőzések leküzdésében, és támogatja a kollagéntermelést, ami elengedhetetlen az egészséges bőrhöz. Az A-vitamin jelenléte fontos a szemproblémák és az UV-sugárzás megelőzésében.

A Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR egyéb kiegészítő összetevői:

Utifűmag héj: A kutya étrendjében az utifűmag héj pozitívan csillapítja a gyomor-bélrendszeri kellemetlenségeket, beleértve a hasmenést is. Természetes prebiotikumként nyugtató és regeneráló hatással van a gyomor és a belek irritált nyálkahártyájára, valamint a székletürítési folyamatok szabályozásával támogatja az emésztést.

Tengeri alga: Értékes jódforrás a pajzsmirigy megfelelő működéséhez. Ezenkívül számos aminosavat tartalmaz, például triptofánt és sok más anyagot, amelyek gyulladáscsökkentő hatásúak lehetnek, beleértve a növekvő kutyák ízületi mozgékonyságának támogatását és javítását.

Hidrolizált kollagén: A kollagén alacsony allergén formája, apró kollagén peptidekre bomlik, amelyeket a kutya szervezete könnyebben fe

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Chef nedves eledel nyúl zöldségekkel JUNIOR 400g" című hirdetést látja. (fent)