Betöltés...

Purlov interaktív macskajáték - torony labdákkal

Ár: 2.290 Ft





Golyóvadász móka - a macskák szeretnek mozgó tárgyakra vadászni, és a labdatorony lehetőséget ad nekik, hogy kielégítsék ezeket a természetes vadászösztönöket. Az ilyen játék segít abban is, hogy macskája ne rongálja meg a bútorokat és egyéb tárgyakat otthonában.
3 SZINT - A macskagolyó torony 3 szintből áll, amelyeken kis labdák vannak elhelyezve. A labdák kemény műanyagból készültek és a toronyban mozognak . Könnyen eltávolíthatóak és beletehetőek. A labdatorony lehetővé teszi, hogy macskája hosszú ideig játszhasson, ami segít neki az energia felszabadításában és a stressz minimalizálásában .
EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS - ennek a játéknak az összeszerelése nagyon egyszerű, csak illessze össze az egyes szinteket a legkisebbtől a legnagyobbig, és húzza meg a kampókat.
BIZTONSÁG ÉS MÓKA EGYBEN - a készlet 4 öntapadós csúszásgátló párnát is tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a torony nem mozdul el játék közben, a cica pedig szabadon vadászhat a labdákra.


MŰSZAKI ADATOK:



szín: kék
golyók száma: 3
anyag: műanyag
méretek: 24 x 24 x 19 cm
súly: 216 g
súly a csomagolásban: 313 g





CSOMAG TARTALMA:



torony
3 x labda
4 csúszásmentes párna
2 felragasztható szem matrica




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Purlov interaktív macskajáték - torony labdákkal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: