Betöltés...

Automata vízadagoló tállal ételhez, 2-1 szökőkút típus macskáknak és kutyáknak, Felliner, 3L, ultracsendes, tisztítás és szűrés, dugó adapter, fehér

Ár: 13.440 Ft

 

Szökőkút vízadagoló macskaeledel-tartállyal - ideális innováció szőrös barátja gondozásához



 

Változtassa hidratálási és étkezési rutinját egyedülálló élménnyé macskája számára!

Ez a stílusos és innovatív adagoló több, mint egy egyszerű kiegészítő kedvence számára – ez egy miniatűr természetes forrás, amely ösztönzi a megfelelő hidratálást és az egészséges táplálkozást, hozzájárulva macskája boldogságához és jólétéhez.

 

Miért válassza adagolónkat?

 

Csendes és megnyugtató:

A 40 dB-es küszöb alatti működésre tervezett adagoló garantálja, hogy a zaj nem zavarja otthona nyugalmát, ideális még a hálószobában való elhelyezéshez is.

 

Nagy kapacitás a nagyobb autonómia érdekében:

3 literes tartállyal már nem kell aggódnia a gyakori vízfeltöltés miatt. Tökéletesen illeszkedik a macskák, kis- és közepes kutyák igényeihez.

 

Hatékony 2 az 1-ben kialakítás:

Az adagoló intelligensen kombinálja az adagoló és az ivóvíz funkcióját, külön helyet biztosítva a nedves és száraz ételeknek, és így megőrizve az élelmiszer frissességét.

 

Fejlett szűrési technológia:

Innovatív, négyrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik, amely aktív szenet és ioncserélő gyantát tartalmaz, így biztosítva a tiszta és egészséges vizet.

 

Esztétikus és funkcionális:

Szemet gyönyörködtető kialakítása virágcsobogással nemcsak a tér esztétikáját javítja, hanem felkelti macskája érdeklődését az állandó hidratálás iránt.

 



Anyag: Élelmiszeripari minőségű műanyag és rozsdamentes acél robusztus kialakítása

Vízkapacitás: 3 liter



Javítsa macskája életminőségét!

 

Adja hozzá ezt a kivételes adagolót a kosarához, és vegye észre a macska viselkedésében és egészségi állapotában mutatkozó kézzelfogható különbséget. Ideális minden otthoni és állatbarátnak!

 

Hogyan kell gondoskodni az adagolóról?

 

Az adagoló legjobb állapotának megőrzése érdekében elengedhetetlen a szivattyú rendszeres tisztítása. Javasoljuk, hogy kéthetente tisztítsa meg, hogy elkerülje a vízút eltömődését és egyéb problémákat. Kövesse az útmutatónkban bemutatott egyszerű lépéseket az optimális működés és a szivattyú hosszabb élettartamának biztosításához.

 



Okos választás szőrös barátja számára, és ajánlja fel neki ezt az innovatív adagolót!

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Automata vízadagoló tállal ételhez, 2-1 szökőkút típus macskáknak és kutyáknak, Felliner, 3L, ultracsendes, tisztítás és szűrés, dugó adapter, fehér" című hirdetést látja. (fent)