Betöltés...

Navaris macska- és kutya etetőállomás 2 tállal és tartóval, 50533.01

Ár: 18.673 Ft



Segítsen enyhíteni kedvence nyakának túlzott megterhelését, miközben iszik vagy eszik az ételt a Navaris emelt kutyatál tartójával, amelyet úgy terveztek, hogy enyhítse a lehajolás közbeni kellemetlenségeket.



Tálak


Mivel a tálak étel és víz tárolására egyaránt alkalmasak, ha csak 1 kutyája vagy macskája van, ez a Navaris emelt etetőállomás nagyszerűen működik, mint egyablakos ellátóhely a háziállat összes étel- és italszükségletének kielégítésére. Ha két háziállata van, akkor könnyedén megetetheti mindkettőjüket egyszerre.

Comfort


A lehajolás és a földről való evés fájdalmat okozhat szeretett kedvence nyakán és torkán. Egy magas etetőállvány azonban enyhíti a fájdalmat, mivel kényelmesebb magasságot biztosít kedvence étel- vagy víztartó táljának.

Hogyan kell tisztítani


Ha kutyája vagy macskája rendetlen evő, ne féljen. A bambusz és a fém hátlap könnyen letörölhető, míg a kerámia tálak mosogatógépben moshatók.

Műszaki adatok


Állvány méretei: 32 x 15 x 14 cm (12,6 x 5,9 x 5,5 hüvelyk)
A tál méretei: 14 cm (5,5 hüvelyk) külső átmérő, 11 cm (4,3 hüvelyk) belső átmérő.
Tartóanyagok: bambusz, fém, szilikon
Tál anyaga: kerámia

Szállítás


1 x tál tartó
2 x kerámia tál


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Navaris macska- és kutya etetőállomás 2 tállal és tartóval, 50533.01" című hirdetést látja. (fent)