Betöltés...

Bugalugs könnyfolt eltávolító és szemkörnyék ápoló folyadék 200 ml

Ár: 4.490 Ft

Bugalugs könnyfolt eltávolító és szemkörnyék ápoló folyadék 200 ml
Kutyusod számára kíméletes módon távolítja el a szennyeződéseket és a szemből származó váladékot és foltokat. A rendszeres használat megakadályozza az elszíneződés kialakulását. Golgotavirág és ligetszépe növényi kivonatot tartalmaz, melyek nyugtató hatással vannak az irritált bőrre, felgyorsítja a regenerálódást. Hidratálja és tonizálja a bőrt, ragyogóvá és táplálttá varázsolják a szőrzetet. A lótusz kivonat antibakteriális és összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik. Alkalmas felnőtt kutyák és 8 hetesnél idősebb kölykök számára.

A Bugalugs könnyfolt eltávolító és szemkörnyék ápoló folyadék pH-ja kiegyensúlyozott. Alkalmas otthoni használatra és professzionális ápoló kezelések során a kozmetikai szalonokban. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, szilikonokat, SLES-t, SLS-t, DEA-t és enzimeket. 100%-ban az Egyesült Királyságban készült, a Lake District vízéből, biológiailag tiszta területekből és az UNESCO Világörökség része.

A Bugalugs könnyfolt eltávolító és szemkörnyék ápoló folyadék előnyei:

vegán
eltávolítja a szennyeződéseket és a váladékot a szemből
segít eltávolítani a könnyfoltokat
megakadályozza a szem alatti elszíneződést
kiegyensúlyozott pH-val
enyhülést hoz az irritált bőrre
gyengéd, mindennapi használatra
parabének és alkohol nélkül
nem tartalmaz szilikont, SLES-t, SLS-t és DEA-t
kutyáknak és kölyköknek 8 hetes kortól
biológiailag lebomló
az Egyesült Királyságban készült

Bugalugs könnyfolt eltávolító és szemkörnyék ápoló folyadék használata:
Áztass be egy vattakorongot a készítménnyel, és óvatosan töröld át a szemkörnyéket, az alsó szemhéjtól kezdve, lefelé haladva. Ne használd ugyanazt a vattakorongot mindkét szemére. Használd, amilyen gyakran szükséges.

Tipp:
A készítmény használatának hatásai már az első használatkor észrevehetők. Erősebb elszíneződés esetén azonban tovább kell várni a hatásra, naponta rendszeresen használj vattakorongokat, amíg minden folt el nem távolodik. A nagyon nagy és tartós elszíneződéshez szükség lehet egy kozmetikai beavatkozására, ahol egyszerűen kivágják a sérült szőrt. A készítmény rendszeres használatával megelőzhető a probléma későbbi előfordulása.

Összetevők:
Víz, glicerin, decil-glükozid, nátrium-benzoát, citromsav, kálium-szorbát, fenoxietanol, tetrasodium-glutamát-diacetát, Nelumbium Speciosum (indiai lótusz) virágkivonat, Oenothera Biennis (ligetszépe) magkivonat, Panax Ginseng gyökér kivonat, Passiflora Incarnata (golgotavirág) virágkivonat.

További Bugalugs termékeinket itt találhatod.

A gyártóról itt olvashatsz többet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Bugalugs könnyfolt eltávolító és szemkörnyék ápoló folyadék 200 ml" című hirdetést látja. (fent)