Betöltés...

KIVO – Borjúpaták - 10 darab

Ár: 2.450 Ft

KIVO – Borjúpaták - 10 darab
Tudtad, hogy a rágás nemcsak kutyusod fogainak tesz jót, hanem stresszoldó, lazító hatása is van? A KIVO borjúpaták természetes fogtisztítók és a rágóizmokat is erősítík, így rendszeres fogyasztásuk egészségesebb fogakat eredményezhet. A szilárd, gondosan tisztított pata remek rágási élményt nyújt kutyád számára, emellett hosszú ideig lefoglalja. Magas kalciumtartalma miatt a borjúpaták ideális kiegészítői bármely tápláléknak. 100%-ban természetes, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélküli nassolnivaló igazi ínyenceknek.

Akár te is megtöltheted a borjúpatákat párolt húsroláddal, smoothieval vagy kenhető jutalommal, töltés után tedd be néhány órára a fagyasztóba, hogy extra hosszú rágási örömet okozz kutyusodnak!

Kölyökkutyáknak keménysége miatt nem ajánljuk! Mivel természetes termékről van szó, a borjúpaták mérete és jellemzői különbözőek lehetnek.

Kiszerelés: 10 darab/csomag

Elemzés: Nyersfehérje 87,0%, Nyerszsír 1,1%, Nyershamu 1,4%, Nyersrost 0,9%, Nedvesség 9,6%

Összetétel: 100% marhahús

Napi mennyiség: Azt mondják, jobb elrontani, mint elhanyagolni. Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy ne adjunk kevesebbet (de semmiképpen ne többet), mint 1-2 snack naponta.

Kiegészítő táplálék kutyáknak, nem emberi fogyasztásra készült! Csak felügyelet mellett add kedvencednek és mindig gondoskodj  friss ivóvízről! A hosszú minőség megőrzés érdekében a terméket száraz és hűvös helyen tárold!

További kutya jutalomfalatokat megtalálhatod ha a linkre kattintasz.

A Kivo termékek gyártójáról a honlapjukon találsz még több információt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "KIVO – Borjúpaták - 10 darab" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: