Betöltés...

Gravírozható Biléta - Swarovski Kristályos Mancs - Egyedi Biléta Dog ID -

Ár: 11.990 Ft

A megfelelő adatokkal ellátott, magas minőségű (ezért tartós), jól rögzített biléta életet menthet! Az árak tartalmazzák a gravírozást, mely üzletünkben 2 perc alatt elkészül. Az Olaszországi manufaktúrában készült biléták extra erős eloxált alumíniumból készülnek. A megszokottól ellentétben tartósabb 2mm vastag anyagból készülnek. Tartós, ellenálló és trendi megkülönböztető egyedi díszei lesznek Kedvence nyakörvének vagy hámjának. Méret: 21x26mm Kézzel készített fém biléta antikolt ezüst felülettel,egyedi gravírozással. Kérd a Kedvenced nevével és a telefonszámoddal, de a lakcímedet is ráírhatjuk A MyFamily egy régmúltra visszatekintő olasz ékszer-, és órakészítő csapat több év kreativitásának és munkájának eredményeként született. A folyamatosan bővülő termékpaletta révén jelenleg 8 fantasztikus kollekció, 120 kutya- és macskafajta, összesen közel 300 biléta található meg a termékkínálatunkban! A MyFamily bilétái a Basic kollekció kivételével a mai napig kézzel készülnek, válogatott minőségi anyaghasználattal, kimagasló minőségben. A kézzel készült bilétáknál praktikusan 2 sor elég szokott lenni, Kutyanév és egy telefonszám. A biléták használhatóak még medálként nyakláncra, kulcstartóra vagy cipzárra helyezve is! Gravírozni csak betűket, számokat és írásjeleket tudunk, emojikat, képeket, rajzokat nem. Figyelem! Mivel a termék egyedi készítésű, ezért legyártani és szállítani csak előre utalás után tudjuk. Személyes átvétel választásakor pedig a helyszínen elkészítjük.

A megfelelő adatokkal ellátott, magas minőségű (ezért tartós), jól rögzített biléta életet menthet! Trendi biztonság kutyák és cicák részére EB, azaz Egyedi Biléta - Dog ID - Kutya azonosító Könnyű azonosítás, cool megjelenés, kézműves olasz alapanyag, a legmodernebb technológiával gravírozva. Tartós, ellenálló és trendi megkülönböztető egyedi díszei lesznek Kedvence nyakörvének vagy hámjának. Chip mellé kötelező! Nektek van már? ;) A MyFamily kutyabiléta a leggyorsabb és legbiztonságosabb módja annak, hogy négylábú barátját elvesztés esetén biztonságosan visszajuttassa otthonába. A jó ID-Tag alapvető fontosságú kutyája biztonsága érdekében, elkóborlás esetén kutyája megtalálója a bilétán megadott adatok alapján közvetlen kapcsolatba kerülhet Önnel. A MyFamily kutyacímke hipoallergén anyagokból készül, és a legtöbb modellt a mai napig kézzel festik - kivéve a krómozott és a basic modellek. Büszkén és szeretettel készítette a MyFamily Olaszországban. A MyFamily egy régmúltra visszatekintő olasz ékszer-, és órakészítő csapat több év kreativitásának és munkájának eredményeként született. A folyamatosan bővülő termékpaletta révén jelenleg 8 fantasztikus kollekció, rengeteg kutya- és macskafajta, összesen közel 300 biléta található meg a termékkínálatunkban! A MyFamily bilétái a Basic kollekció kivételével a mai napig kézzel készülnek, válogatott minőségi anyaghasználattal, kimagasló minőségben. Kollekciók: FRIENDS - kutya- és macskafajták, a legnépszerűbb választás CHARMS – vicces, kedves, aranyos, vidám CHIC – elegáns, eredeti Swarovski kristályokkal. 4 forma 6 szín SHINE – csillogó-villogó. 6 forma 3 szín REFLECTIVE – fényvisszaverő prizmás 6 forma CLASSIC – klasszikus színek és formák, tappancs-csont-kör BASIC HANDMADE – BASIC kollekció formáinak kézzel készült változatai. 6 forma 5 szín BASIC – 3 anyag: alumínium 10 szín, króm és aranyozott. 6 forma, csont-szív-kör kicsi és nagy méretben. MINDKÉT OLDALA gravírozható. A kézzel készült bilétáknál praktikusan 2 sor elég szokott lenni, Kutyanév és egy telefonszám. A Basic bilétákra akár 3 sor is ráfér és mindkét oldaluk gravírozható. A biléták használhatóak még medálként nyakláncra, kulcstartóra vagy cipzárra helyezve is! Tehát Kedvenced mellett szeretteid is meglepheted akár egy Sörös, akár egy Dog Mom vagy egy szív alalkú bilétával. Az árak tartalmazzák a gravírozást, mely üzletünkben 2 perc alatt elkészül. Gravírozni csak betűket, számokat és írásjeleket tudunk, emojikat, képeket, rajzokat nem. A gravírozás szövegét a terméknél is meg tudod adni illetve a Megjegyzés rovatba is beírhatod! A gravírozás "Helvetica" betűtípussal készül. Figyelem! Mivel a termék egyedi készítésű, ezért legyártani és szállítani csak előre utalás után tudjuk. Személyes átvétel választásakor pedig a helyszínen elkészítjük.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Ékszer
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 73 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Gravírozható Biléta - Swarovski Kristályos Mancs - Egyedi Biléta Dog ID -" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: