Betöltés...

Ocean Nutrition Artemia pete 500g (230 NPG)

Ár: 33.000 Ft



Az Ocean Nutrition Artémia pete 500g egy kiváló minőségű termék az akvarisztikában és a halászatban használatos. A termék magas tápértékkel rendelkezik, és számos vitamin- és ásványianyag-kiegészítést tartalmaz, amelyek segítik az állatok egészségét és növekedését.

Az Ocean Nutrition Artémia pete 500g nagymértékben hozzájárul az akváriumbeli élőlények megfelelő táplálékának biztosításához. Az artemia pete kitűnő tápanyagforrás, amely kiemelkedően gazdag fehérjékben, szénhidrátokban, zsírokban és vitaminokban, például A-vitaminban, B-vitaminokban és E-vitaminban. Ezek az összetevők nélkülözhetetlenek a vízi élőlények egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez.

Az artemia pete 500g megvásárlása előtt fontos megemlíteni, hogy ez egy előre kiszűrt és tisztított termék, amely kizárólag tiszta petét tartalmaz. Ez a fontos szempont azok számára, akik szeretnék megóvni az akváriumuk tisztaságát és biztosítani a halak egészségét. A tisztított pete nagymértékben segíti a víztisztaság megőrzését és a kórokozók elkerülését.

Az Ocean Nutrition Artémia pete 500g termék különlegessége, hogy a vákuumcsomagolás révén megőrzi a természetes állapotát és frissességét, így biztosítva az optimális táplálékmennyiséget az akváriumban élő állatok számára. A csomag tartós és könnyen tárolható, valamint a pete könnyen kiszedhető, így egyszerű a felhasználása az akvarisztikában.

Az Ocean Nutrition Artémia pete 500g használata egyszerű és gyors.

Összességében elmondható, hogy az Ocean Nutrition Artémia pete 500g egy kiváló választás az akvarisztikával foglalkozók és hobbikertészek számára. A kiváló minőségű összetevők és a különleges csomagolási technológia segítségével biztosítható az akváriumokban élő állatok optimális táplálkozása és egészsége. A termék könnyen használható, és hozzájárul a víz minőségének megőrzéséhez és az akvárium tisztaságához. Próbálja ki az Ocean Nutrition Artémia pete 500g-t, és tapasztalja meg a halak kiegyensúlyozott táplálkozásának előnyeit!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Haleledel
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "Ocean Nutrition Artemia pete 500g (230 NPG)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: