Betöltés...

TK Akvárium szett FEKETE PY-240 10 l világítással és szűrővel 23,8x16,1x26,5 cm

Ár: 19.390 Ft

PY-240 10 literes ívelt üveg akvárium, világítással és szűrővel - ötvözi az eleganciát a praktikummal.

Integrált világítás és szűrés: Élvezze a beépített LED-világítás és a megbízható szűrőrendszer kényelmét, amely élénk és egészséges vízi környezetet biztosít.

Ideális kis halak számára: Tökéletes Betta halak, guppik, tetrak és törpe garnélarák számára, kompakt és vizuálisan lenyűgöző élőhelyet biztosítva vízi társai számára a boldoguláshoz.

Bőséges 10 literes űrtartalmukkal és kecsesen ívelt üvegkialakításukkal a PY-240 sorozat lenyűgöző központi elemnek ígérkezik minden lakótérben.

Műszaki adatok:

Modell opciók: PY-240 10L ívelt üveg tartály felső LED világítással és szűrővel

Űrtartalom: 10 liter (kb. 2,6 gallon)

Méretek: 23 cm (hossz) x 16 cm (szélesség) x 26 cm (magasság)

Üveg típusa: ívelt üveg

Tartozékok: beépített világítás és szűrő

Jellemzők:

Elegáns ívelt üvegkialakítás: A PY-240 akváriumok kecsesen ívelt üvegkonstrukcióval büszkélkedhetnek, így zavartalan kilátás nyílik a magával ragadó vízi világra. 

Integrált világítás és szűrés: Tapasztalja meg az integrált LED-es világítás kényelmét, amely megvilágítja víz alatti birodalmát, és kiemeli halai és vízinövényei színét. A beépített szűrőrendszer tiszta vízminőséget biztosít, eltávolítja a szennyeződéseket, így tiszta és egészséges környezetet teremt a vízi társai számára.

Tágas és sokoldalú: Bőséges, 10 literes kapacitásukkal a PY-240 sorozat teret biztosít halai felfedezéséhez és gyarapodásához. Akár íróasztalon, polcon vagy munkalapon helyezik el, ezek az akváriumok könnyedén kiegészítik a különféle beállításokat, és magával ragadó központi elemekké válnak, amelyek beszélgetést indítanak el.

Felhasználóbarát és hozzáférhető: A csuklós fedél kialakítása lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az etetés és a karbantartás során, így biztosítva a halak gondtalan gondozását. Ezeket az akváriumokat úgy tervezték, hogy felhasználóbarátok legyenek, kezdők és tapasztalt halászok számára egyaránt alkalmasak.

Tartós és megbízható: A kiváló minőségű anyagokból készült PY-240 sorozat hosszan tartó tartósságot biztosít, biztonságos élőhelyet biztosítva vízi társai számára.

Ajánlott halak: A PY-240 10 literes ívelt üveg akvárium ideális a virágzó édesvízi kis halak számára békés környezetben. Fontolja meg a Betta halak megtartását élénk színeik és egyedi személyiségük miatt. Adjon hozzá élénk guppikat, kecses tetrakat vagy elbűvölő törpe garnélarákot, hogy harmonikus és vizuálisan magával ragadó víz alatti közösségeket hozzon létre.

Lépjen be a víz alatti világ lenyűgöző szépségébe a PY-240 sorozattal. Emelje fel az akvárium iránti szenvedélyét, és teremtsen nyugodt vízi menedéket szeretett vízi társai számára!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Akváriumok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 77 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "TK Akvárium szett FEKETE PY-240 10 l világítással és szűrővel 23,8x16,1x26,5 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: