Betöltés...

HOBBY lámpa alumínium árnyékolóval 26cm

Ár: 24.398 Ft

Használati útmutató
Kérjük, olvassa el a használati útmutatót a termék használata előtt.
1. Helyezze a szilikonnal bevont 2 konzolt a kerámia foglalatra.
2. A 2 konzolt lazán rögzítse a szárnyas csavarral.
3. Helyezze a szorítócsap fejét a konzolok hátsó furatai közé
4. Húzza meg a csavart, amíg a kerámia foglalat és a szorítócsap feje nem rögzül.
5. A szorítócsapra gyakorolt nyomás révén a műanyag bevonattal ellátott bilincsek egymástól eltávolódnak, így a fémtartót a bilincsekkel rögzíteni lehet a kívánt helyre.
6. Rögzítse a fémtartót a bilincs mögötti szárnyas csavar meghúzásával.
7. A fémszerkezet rögzíttése után a reflektor 360 °-ban elforgatható horizontális és vertikális irányban egyaránt, így a fénynyaláb a terráriumban irányítható lesz a kívánt helyre.
A Hobby lámpa alumínium árnyékolóval megfelel a CE előírásoknak. A termék megfelel a II és IP20 védelmi kategóriának. A DIN EN 60598-1 és a DIN EN 60598-2-4 szabványok követelményeinek eleget tesz.
Fontos biztonsági utasítások
Használati kategória: A Hobby lámpát úgy tervezték, hogy a 220-240 V tartományban lévő E 27 típusú fényforrásaihoz használható legyen. Az európai biztonsági előírásoknak megfelelően a hő sugárzással történő üzemeltetés nem megengedett.
Kimeneti korlátozás: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 14 cm (37096) átmérőjű lámpát csak az A típusú 60 W-ig terjedő fényforrásokkal szabad csak üzemeltetni és a 26 cm (37097) átmérőjű lámpát csak a PAR 38 típusú 166 W-ig terjedő fényforrásokkal.
A használat helye: A lámpát a terráriumon kívül lehet csak rögzíteni, mert a terráriumon belüli használat veszélyeztetheti az állat biztonságát. Az európai biztonsági előírásoknak megfelelően a lámpát nem szabad csövekhez rögzíteni.
Biztonságos távolság: Kérjük, tartsa be legalább az előírt távolságot a fényforrás és a megvilágított tárgyak között: a 37096 termék esetén 20cm és a 37097 termék esetén a 40 cm biztonságos távolságot.
Kábel csere: A balesetek elkerülése végett a sérült tápvezetékek csak szakember álltal cserélhetőek ki!
Biztonsági előírások: A műszaki termékeket csak a mellékelt módon szabad üzemeltetni. Az elektronikai alkatrészeket semmilyen módon nem szabad módosítani. Biztonsága érdekében a terméket nem szabad használni, ha sérült, azonnal le kell állítani vagy húzza ki a hálózati csatlakozóból, ha sérülést észlel!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kellékek / Dekoráció
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Akvárium, akvarisztika rovaton belül a(z) "HOBBY lámpa alumínium árnyékolóval 26cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: